FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Φ.Α.Π. «ΟΛΥΜΠΙΟΣ»: «Απομένουν κάποιες εργασίες στο Α.Κ. Αγ. Βαρβάρας»

Ημερομηνία: 18-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Σ.Φ.Α.Π. «ΟΛΥΜΠΙΟΣ» εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την πορεία της αποκατάστασης των ζημιών στο Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα συνεργεία του Δήμου Πύργου προέβησαν σε αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης των προβολέων του Αθλητικού Κέντρου Αγίας Βαρβάρας, όπως και σε καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου των γηπέδων. Απομένουν κάποιες εργασίες, τις οποίες έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας (αντικατάσταση σπασμένου ταμπλό στο τρίτο κατά σειρά γήπεδο, οξυγονοκόλληση στο σίδερο στήριξης της μπασκέτας στο γήπεδο «ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ» και τοποθέτηση ξύλινης επιφάνειας που είχε αποκολληθεί από την κερκίδα μεταξύ δεύτερου και τρίτου γηπέδου). Οι εργασίες αυτές είναι απαραίτητες για την αποφυγή κάποιου ατυχήματος μικρών και μεγάλων αθλούμενων, ενώ το κόστος συντήρησης είναι πάντοτε μικρότερο από το κόστος της πλήρους αποκατάστασης των φθορών που έχουν δημιουργηθεί.

Ελπίζουμε επίσης ν’ αδειάσουν το γρηγορότερο δυνατό οι κάδοι απορριμμάτων στους δρόμους περιμετρικά του γηπέδου, είναι άσχημη εικόνα μικρά παιδιά ν’ αθλούνται κοντά σε λόφους σκουπιδιών κι αποτελούν κίνδυνο για την υγεία τους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος