FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Φ.Α. Πύργου «ΟΛΥΜΠΙΟΣ»: Οι εργασίες στο Α.Κ. Αγ. Βαρβάρας ενόψει του Τουρνουά 3on3

Ημερομηνία: 10-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Πύργου «ΟΛΥΜΠΙΟΣ» εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις εργασίες που θέλει να υλοποιήσει στο Αθλητικό Κέντρο της Αγ. Βαρβάρας ενόψει του Τουρνουά 3on3 (18-21 Ιουλίου) και καλεί όσους επιθυμούν να συνδράμουν στις εθελοντικές δραστηριότητες ανάπλασης του χώρου ή να προσφέρουν κάποια χορηγία μέσω των επιχειρήσεών τους.

Η ανακοίνωση του Σ.Φ.Α. Πύργου «ΟΛΥΜΠΙΟΣ»

«Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Πύργου «ΟΛΥΜΠΙΟΣ» πήρε την πρωτοβουλία το 2013 και προέβη στην ανάπλαση του Αθλητικού Κέντρου Αγίας Βαρβάρας, με τη συμβολή του Δήμου Πύργου, διοργανώνοντας έκτοτε κάθε καλοκαίρι Τουρνουά μπάσκετ 3on3 streetball. Η αθρόα συμμετοχή μικρών και μεγάλων φίλων του αθλητισμού μας έδωσε το κίνητρο να συνεχίσουμε και φέτος, μετά το περσινό διάλειμμα, με τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου Τουρνουά, το οποίο έχει καθιερωθεί πλέον στη συνείδηση του κόσμου.

Οι εργασίες που επιθυμούμε να υλοποιήσουμε φέτος, με σκοπό την ανάπλαση του Αθλητικού Κέντρου και την εύρυθμη διεξαγωγή του εν λόγω Τουρνουά, είναι οι εξής:

1) Χρωματισμοί για περιβάλλοντα χώρο, διαγράμμιση γηπέδων, μεταλλικές επιφάνειες, ξύλινες επιφάνειες.

2) Retopping του γηπέδου «ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ» με διάστρωση αθλητικού δαπέδου με χυτό, ελαστικό, αντιολισθητικής υφής υλικό.

3) Αντικατάσταση καθισμάτων με ξύλινες επιφάνειες στις κερκίδες.

4) Επισκευή φωτισμού γηπέδων και προμήθεια νέων προβολέων.

5) Graffiti περιμετρικά των γηπέδων.

Η συμβολή όλων στην προσπάθεια αυτή κρίνεται απαραίτητη και πολύτιμη, προκειμένου να προσφέρουμε μια ευχάριστη νότα αθλητισμού στην καρδιά του καλοκαιριού.

Όποιος επιθυμεί να συνδράμει στις εθελοντικές δραστηριότητες ανάπλασης του χώρου που θ’ ανακοινωθούν σύντομα ή να προσφέρει κάποια χορηγία μέσω της επιχείρησης που διαθέτει ή ως ιδιώτης, μπορεί να επικοινωνήσει με τους διοργανωτές του Τουρνουά στα τηλέφωνα:

Βασίλης Φάμελος (6976998062),

Βασίλης Λόλας (6977302960),

Αχιλλέας Μελέγκος (6994500400)».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος