FOLLOW US: facebook twitter

Σεμινάριο για τη χρήση απινιδωτή από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ

Ημερομηνία: 08-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Υγεία

Με μεγάλη συμμετοχή στη ΝΜ Κρεστένων

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, για μία ακόμη φορά, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου, στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων, εκπαιδευτικό σεμινάριο από το ΕΚΑΒ Ηλείας σε άτομα από την Κοινότητα Κρεστένων, σε Συλλόγους, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, στους Διευθυντές Σχολείων, στους εκπροσώπους της Τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας,αλλά και σε πολίτες, από τους εξαιρετικούς εκπαιδευτές του κ.ΑριστογείτωναΑλεξανδρόπουλο και κ. Κωνσταντίνο Βαρουχάκη.

«Είχαμε τη χαρά και την τιμή να παρακολουθήσουμε τις διαλέξεις των εκπαιδευτών και να συμμετέχουμε ενεργά στην πρακτική εφαρμογή και εξάσκηση της βασικής υποστήριξης της ανθρώπινης ζωής με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και να ενημερωθούμε για τον εξοπλισμό που φέρει ένα ασθενοφόρο.

Τους ευχαριστούμε θερμά για τις χρήσιμες συμβουλές και τις εξαιρετικές υποδείξεις τους καθώς επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς το Εκπαιδευτικό Τμήμα του Ε.Κ.Α.Β. Ηλείας και στην Διοίκηση του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας για την άμεση ανταπόκριση του στην πρόσκληση της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων» σημείωσε η Διοικήτρια της ΝΜ Κρεστένων Αριστέα Παπαδοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος