FOLLOW US: facebook twitter

Σε λειτουργία από την ΕΤΑΔ ΑΕ και το ξενοδοχείο «ΟΛΥΜΠΙΑ» στη λίμνη Καϊάφα

Ημερομηνία: 25-06-2024 | Συντάκτης:

-Συνδυαστικά πακέτα λουτρών και διακοπών

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Με ομαλή ροή επισκεπτών και λουομένων, συνεχίζεται η λειτουργία των Ιαματικών Λουτρών του Καϊάφα που διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ ΑΕ, όπως και του ξενοδοχείου «ΟΛΥΜΠΙΑ» στη λίμνη, όπου μάλιστα υπάρχουν και συνδυαστικά πακέτα διακοπών, διαμονής και θεραπευτικών υπηρεσιών. 

Σύμφωνα  με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΤΑΔ Α.Ε «η Ιαματική Πηγή και το Ξενοδοχείο «Ολυμπία» στη λίμνη Καϊάφα λειτουργούν από τις 15/6/2024 έως τις 20/10/2024 με το Υδροθεραπευτήριο να υποδέχεται το κοινό καθημερινά 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 09.00 έως τις 17.00. Το κοινό μπορεί να επισκέπτεται την πλήρως ανακαινισμένη εξωτερική ιαματική δεξαμενή (πισίνα) και να χρησιμοποιεί τους λουτήρες θερμών λουτρών, οι οποίοι επαναλειτουργούν φέτος για πρώτη φορά από το 2020. Επισημαίνεται  ότι το επόμενο διάστημα θα λειτουργήσει και λουτήρας για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) με στόχο να είναι οι υποδομές και οι υπηρεσίες προσβάσιμες προς όλους.

Ως προς το Ξενοδοχείο Ολυμπία, αυτό θα λειτουργεί καθημερινά προσφέροντας στους πελάτες του:

  • Δίκλινα δωμάτια τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 3 άτομα
  • Δωρεάν διαμονή για παιδιά έως 5 ετών
  • Οικογενειακή προσφορά με παροχή έκπτωσης 15% για τουλάχιστον 3 διανυκτερεύσεις
  • 10% έκπτωση για τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις
  • Ειδική τιμή για διαμονή τη χαμηλή περίοδο λειτουργίας (1/10 – 20/10/2024) με 25% έκπτωση επί του αρχικού τιμοκαταλόγου
  • Δωρεάν μεταφορά των πελατών για λουτροθεραπεία, μία φορά την ημέρα σε καθορισμένη ώρα, λόγω της απόστασης του Υδροθεραπευτηρίου από το Ξενοδοχείο.

Στο υδροθεραπευτήριο και στο ξενοδοχείο προσφέρεται συνδυαστικό εκπτωτικό πακέτο για λουόμενους – διαμένοντες πελάτες, οι οποίοι θα κάνουν χρήση των υπηρεσιών λουτροθεραπείας για τουλάχιστον 7 ημέρες: 20% έκπτωση για τουλάχιστον 7 διανυκτερεύσεις και μειωμένο εισιτήριο υδροθεραπευτηρίου.

Φωτογραφίες: Γιάννης Φιλιππόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot