FOLLOW US: facebook twitter

Σε κρίσιμο σημείο ο ΠΑΟΒ-Τελευταία Γ. Σ. την Δευτέρα-Γ.Λέντζας: «Είναι πιθανό να διαλυθεί»

Ημερομηνία: 24-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
lentzas-giannis-pao-vardas

Ο ΠΑΟ Βαρδας βρίσκεται σε οριακο σημείο υστερα απο τις δυο αποτυχημένες προσπάθειες να συγκροτήσει Δ.Σ., ελέω της αδιαφοριας για τα τεκταινομενα στην ομαδα απο την τοπική κοινωνία. Για την Δευτέρα εχει προγραμματιστει η τρίτη και τελευταία Γ.Σ. και αν επίσης δεν εκδηλωθει ενδιαφερον για την ομαδα, υπάρχει κινδυνος να διαλυθει, όπως αναφερει και η ανακοίνωση του συλλόγου και επιβεβαιωνει ο ισχυρός ανδρας του ΠΑΟΒ, κ. Γιαννης Λεντζας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟ Βαρδας αναφέρει:

“ΤO ΔΣ του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, ύστερα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες να συγκροτήσουν συμβούλιο, καθώς δεν υπήρξε ούτε προσέλευση μελών αλλά ούτε και ενδιαφέρον από μεριάς κάποιων, ορίζουν ως ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΉ ημερομηνία τη 26η ΙΟΥΛΊΟΥ ως την τελευταία προθεσμία διάσωσης της ομάδας από την προσφυγή στο πρωτοδικείο. Τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας καλούνται στο
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΑΡΔΑΣ τη ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 8:30.
Δυστυχώς, η ομάδα μας δεν θα συμμετάσχει τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά σε κανένα πρωτάθλημα ή κύπελλο, γεγονός που αυτομάτως σημαίνει διάλυση του σωματείου”.

Γ. Λεντζας
“Δεν μπορώ μόνος μου”

Ο επί χρόνια επικεφαλής του ΠΑΟΒ, κ. Γιαννης Λεντζας, ανέφερε στην “Πρωινη” για την δυσκολη κατάσταση στην οποια εχει περιελθει ο σύλλογος και την δική του προθεση:

“Είναι πιθανο να διαλυθεί η ομαδα, αφου δεν ασχολείται κανείς. Εγω αυτο που είναι να κανω το κανω, μονος μου δεν μπορώ να κάνω κατι. Πρέπει να μαζευτούν καποιοι στην ομάδα, ωστε να παραμείνω κι εγώ ενεργος. Πρέπει να λειτουργησουμε ολοι μαζι, μεμονομενα δεν γίνεται τιποτα. Εγω πλέον δεν μπορω να διαχειριστω μόνος αυτη την κατάσταση, εχω πολλα που πρέπει να ασχοληθώ… Η ομαδα δεν είναι μόνο τα οικονομικά δεδομένα, ειναι πολλά που πρέπει να τα γνωρίζουν απαντες. Υπαρχουν πολλα λειτουργικά θεματα που πρέπει να τα τρέξουν καποιοι άνθρωποι”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος