FOLLOW US: facebook twitter

Σε επαφή με τον Εθελοντισμό, την τέχνη και τον πολιτισμό

Ημερομηνία: 30-10-2023 | Συντάκτης:

Η Ομάδα “Heterronymous ξεκινάει εργαστήρια και μαθήματα στο δημοτικό θέατρο Αμαλιάδας

Η Ομάδα “Heterronymous” στα πλαίσια της προσπάθειας να έρθουμε όλοι και κυρίως τα παιδιά σε επαφή με την Τέχνη τον Εθελοντισμό και τον Πολιτισμό μας, ξεκινάει τη λειτουργία τμημάτων, προσωρινά στο Δημοτικό Θέατρο Αμαλιάδας (πρώην Πολυχώρος Πολιτισμού)

και συγκεκριμένα:

  •  Παρουσιάσεις – Σεμινάρια που αφορούν στο χορό, την παράδοση και τη λαογραφία, εξειδικευμένα και ανά περιοχή, από το δάσκαλο του Λυκείου Ελληνίδων Πατρών, Κο Γιώργο Παναγιωτάρα.
  •  Παιδική Θεατρική ομάδα , εργαστήρια και βιωματικές περιβαλλοντικές και εκπαιδευτικές δράσεις στο νεοσύστατο τμήμα “Eco School”!!
  •  Μουσικού τμήματος, φιλαρμονικής ,μαθημάτων φωνητικής και παιδικής χορωδίας με τους πτυχιούχους καθηγητές Κο Χρυσόστομο Αντωνιάδη και κα Γεωργία Κουτσούμπα.

Με τη νέα χρονιά αναμένεται και η λειτουργία τμημάτων ελεύθερου σχεδίου, θεματικών events, workshops, εργαστήρια ραπτικής, κεντήματος και ακόμη…. καλλιτεχνικά δρώμενα, φυσιολατρικές αποδράσεις, συμμετοχή σε festivals στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα μαθήματα παρέχονται για όλους με μια μηνιαία συμβολική συνδρομή στο σύλλογο, της τάξης των 10 € / άτομο για ΌΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ τα τμήματα, και θα χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης των δασκάλων κυρίως αλλά και άλλων λειτουργικών εξόδων όπως  έντυπα και  υλικά για τις κατασκευές των εργαστηρίων, τα μπλουζάκια ή τις στολές των χορευτικών τμημάτων και της χορωδίας/ φιλαρμονικής καθώς και για τυχόν κάλυψη άλλων έκτακτων αναγκών.

Πληροφορίες – Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο τηλ: 6974849454, Δήμητρα Λέκκα  και διά ζώσης εγγραφές με την έναρξη λειτουργίας του κάθε τμήματος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot