FOLLOW US: facebook twitter

Σε δύο ομίλους η Α΄ Μεσσηνίας

Ημερομηνία: 12-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”142998″ img_size=”full”][vc_column_text]Η ΕΠΣ Μεσσηνίας κοινοποίησε στις 26 Ιουλίου την προκήρυξη των τοπικών πρωταθλημάτων της για τη σεζόν 2021-2022 και σύμφωνα με αυτή η Α΄ Κατηγορία θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους των 9 ομάδων ο κάθε όμιλος. Ο διαχωρισμός έγινε με κλήρωση προφανώς, αν δούμε τις ομάδες που είναι σε κάθε όμιλο. Μετά την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, θα διεξαχθούν πλέι-οφ και πλέι-άουτ. Στα πλέι-οφ θα πάρουν μέρος οι δύο πρώτες από κάθε όμιλο, θα γίνουν διπλοί αγώνες και οι ομάδες θα ξεκινήσουν με μηδενική βαθμολογία. Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο των πλέι-οφ θα ανακηρυχτεί πρωταθλήτρια Μεσσηνίας.

Στα πλέι-άουτ θα συμμετάσχουν ο 7ος και 8ος κάθε ομίλου, με διπλούς αγώνες και μηδενική βαθμολογία και θα υποβιβαστούν οι δύο ή τρεις τελευταίοι του ομίλου.

Η Α1 Κατηγορία στη Μεσσηνία έχει έναν όμιλο των 12 ομάδων και η Β΄ Κατηγορία 3 ομίλους με 11 οι δύο πρώτοι όμιλοι και 10 ομάδες ο τρίτος. Τα πρωταθλήματα της Α΄ και Α1 Κατηγορίας θα ξεκινήσουν 2-3 Οκτωβρίου και της Β΄ Κατηγορίας στις 9-10 Οκτωβρίου.

Τα σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο δεν επιβαρύνονται με το παράβολο συμμετοχής.

Εντός των ημερών, η ΕΠΣ Ηλείας θα αναρτήσει τις προκηρύξεις των τοπικών πρωταθλημάτων της Ένωσης.

Κώστας Πλιάγκος[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot