FOLLOW US: facebook twitter

Τάκης Αντωνακόπουλος: «Αφιερώνω αυτή τη νίκη στον ανώνυμο πολίτη του Πύργου»

Ημερομηνία: 03-06-2019 | Συντάκτης:

Μια λαοθάλασσα κόσμου εκατοντάδων πολιτών, γιόρτασε χθες το βράδυ στην κεντρική πλατεία Πύργου, μπροστά από το δημαρχείο, στο Επαρχείο αλλά και στο εκλογικό του κέντρο με πανηγυρισμούς και πυροτεχνήματα, την σαρωτική πραγματικά νίκη του Τάκη Αντωνακόπουλο που θα είναι πλέον ο νέος δήμαρχος Πύργου με ένα εντυπωσιακό ποσοστό που ξεπερνά το 60%.

Τα επινίκια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ αφού άρχισε να ξεκαθαρίζει νωρίς το αποτέλεσμα της εκλογικής μάχης με αντίπαλό του τον Κώστα Νικολούτσο και ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στο εκλογικό του κέντρο και στην συνέχεια με μπροστάρη το κ. Αντωνακόπουλο κατευθύνθηκαν στο Λάτσειο για να γιορτάσουν τη μεγάλη νίκη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Αντωνακόπουλος έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του Βάσω, αλλά και τον Γιάννη Αργυρόπουλο από τον οποίο ζήτησε να ανέβει δίπλα του στην εξέδρα, τόνισε πανευτυχής ότι αυτήν την νίκη την αφιερώνει στον ανώνυμο πολίτη του Πύργου και της καθημερινότητας και ότι από αύριο ο Πύργος αλλάζει σελίδα. Ειδικότερα ο νέος δήμαρχος Πύργου δήλωσε τα εξής:

«Και εγώ και οι συνεργάτες μου πιστέψαμε στην δύναμη του κόσμου που  και αυτή η αγάπη μας έδωσε τη δύναμη στηριζόμενοι μόνο στις δυνάμεις μας και να έχουμε όλη την κοινωνί μαζί μας να φέρουμε ένα ποσοστό ανεπανάληπτο για τα δεδομένα του Πύργου που ξεπερνά το 60%. Υποσχόμαστε αυτήν την τιμή που μας έκανε ο κόσμος να την ανταποδώσουμε με ήθος, συμπεριφορά , με πολιτικό αποτέλεσμα, είμαστε η δημοτική αρχή όλων των πολιτών ανεξάρτητα τι ψήφισαν στις εκλογές. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις παρατάξεις που συνεργάστηκαν μαζί μας, τον Καράμπελα, τον Αργυρόπουλο τον κ. Καννή και πολλούς ακόμα όλους που σε αυτην την πανστρατιά, ανταποκρίθηκαν σε αυτό το προσκλητήριο για αλλαγή σελίδας στην πόλη με μόνο κινητρο και κριτήριο το καλό της πόλης και απολύτως τίποτα άλλο από αυτά που ατυχώς κάποιοι προσπάθησαν να διαδώσουν . Είμαστε πολίτες, πιστεύουμε στη δημοκρατία  στην ισότητα των πολιτών και διεκδικούμε την ανάπτυξη για τον τόπο.

Από αύριο το πρωί θα ξεκινήσω τις επαφές με τους επικεφαλής των παρατάξεων. Επίσης θέλω να πω ότι ο κ. Νικολούτσος με πήρε τηλέφωνο να με συγχαρεί όπως το επιβάλλει ο πολιτικός πολιτισμός και του είπα ότι είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασία και με την αντιπολίτευση για το καλό του Πύργου. Αφιερώνω αυτή τη νίκης τον απλό ανώνυμο πολίτη του Πύργου, τον άνθρωπο της καθημερινότητας, αυτός είναι η δύναμη μας, είμαστε με την πλευρά του λαού  και στη δουλειά μας και στη ζωή μας και με αυτόν τον πολίτη θα συνεχίσουμε να δίνουμε αγώνες  με αυτόν τον λαό και τα θετικά και τα αρνητικά του για μια καλύτερη ζωή. «


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος