FOLLOW US: facebook twitter

“Σαν τον παλιό καλό καιρό”

Ημερομηνία: 17-06-2024 | Συντάκτης:

Εντυπωσίασε η καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή του ΕΕΕΕΚ Πύργου στον Απόλλωνα

Με μουσικοχορευτικά δρώμενα που μας ταξίδεψαν στον μαγικό κόσμο του ελληνικού σινεμά, έτσι  “Σαν τον παλιό καλό καιρό” , οι  ταλαντούχοι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πύργου το βράδυ της Παρασκευής παρουσίασαν την καλοκαιρινή γιορτή τους στην σκηνή του θεάτρου Απόλλων.

Οι μαθητές με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, δημιούργησαν μια υπέροχη μουσικοχορευτική παράσταση και αποχαιρέτισαν την σχολική χρονιά που φεύγει, γεμίζοντας τον Απόλλωνα με  χρώματα, σκηνικά, κοστούμια, χορογραφίες και τραγούδια από αγαπημένες και αλησμόνητες σκηνές  της  χρυσής εποχής του παλιού, καλού Ελληνικού Κινηματογράφου. 

Ταινίες που μαζί τους μεγαλώσανε τόσες γενιές, ατάκες που αφήσανε εποχή  και αγαπημένα τραγούδια που τα σιγομουρμουρίζουμε μέχρι σήμερα. Από την οθόνη παρέλασαν οι πιο γνωστοί έλληνες ηθοποιοί αγαπημένων ελληνικών ταινιών αλλοτινών δεκαετιών και από την σκηνή του Απόλλωνα όλοι οι υπέροχοι και μοναδικοί μαθητές και μαθήτριες του ΕΕΕΕΚ Πύργου γυρίζοντας τη δική τους ταινία που καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Να  σημειώσουμε ότι η  αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή των μαθητών του ΕΕΕΕΚ, είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Τετάρτη 12 Ιουνίου, ωστόσο  ως ένδειξη σεβασμού και πένθους στη μνήμη  της 11χρονης Βασούλας. του μικρού κοριτσιού από τη Μυρτιά  που δολοφονήθηκε και τόσο άδικα έχασε τη ζωή του , μετακίνησαν  την προγραμματισμένη  εκδήλωση του σχολείου για το βράδυ της Παρασκευής.

Ε.Π


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot