FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Φ. Πανηλειακού – RED BOYS: «Βάλτε το καλό του Πανηλειακού πάνω από οποιαδήποτε προσωπική σας φιλοδοξία»

Ημερομηνία: 04-07-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Σ.Φ. Πανηλειακού – RED BOYS εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας τοποθετείται δημόσια για τα τεκταινόμενα στον Πανηλειακό. Μάλιστα, διερωτάται «μήπως ήρθε η ώρα να αποχωρήσετε και να αφήσετε την ομάδα να βρει το δρόμο της;». Και καλεί να βάλουν στον Πανηλειακό το κοινό καλό της ομάδας και της πόλης πάνω από οποιαδήποτε προσωπική φιλοδοξία.

Η ανακοίνωση του Σ.Φ. Πανηλειακού- RED BOYS έχει ως εξής:

«Μετά από την απουσία-αποχή μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο από τους αγώνες και την καθημερινότητα της αγαπημένης μας ομάδας, κρίνουμε πλέον αναγκαίο μετά και την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν ότι έφτασε η στιγμή να τοποθετηθούμε δημόσια για τα τεκταινόμενα γύρω από τον Πανηλειακό μας.

Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε διαρκώς θεατές σε έναν συνεχή κατήφορο της μεγαλύτερης ομάδας του νομού, χωρίς κανείς αρμόδιος να αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν απέναντι στην τεράστια ιστορία της ομάδας και στην κοινωνία της πόλης. Ύστερα από τα τραγικά γεγονότα της προπέρσινης περιόδου και τις καταγγελίες κατά της υπάρχουσας διοίκησης, ακολούθησε μία χρονιά πλήρους αγωνιστικής και κοινωνικής απαξίωσης. Μία χρονιά που αποτέλεσε ακόμα μία μαύρη σελίδα υπό την συγκεκριμένη διοίκηση, κατά την οποία ο Πανηλειακός, η μεγαλύτερη και πιο ιστορική ομάδα του τόπου μας, όχι μόνο δεν έκανε πρωταθλητισμό στο τοπικό πρωτάθλημα της Ηλείας, αλλά αποτέλεσε σάκο του μποξ γνωρίζοντας ντροπιαστικές ήττες που θα αποτελούν για πάντα κηλίδες στην ιστορία του. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα και παρατηρώντας μία πλήρη αδράνεια τους τελευταίους μήνες, θα θέλαμε να θέσουμε δημόσια ορισμένα ερωτήματα προς τους ανθρώπους που αποτελούν διοίκηση και ορίζουν τις τύχες του Πανηλειακού και τους καλούμε να τοποθετηθούν, αν όχι προς εμάς, έστω προς τον κόσμο της πόλης και τους απλούς φίλους που πονάνε όσο εμείς αυτή την ομάδα.

– Πρώτο και βασικότερο ερώτημα κάθε απλού φίλου και οπαδού της ομάδας: Ποιο το αγωνιστικό πλάνο και ποιες οι βλέψεις της συγκεκριμένης διοίκησης ενόψει της νέας σεζόν και αν αυτές συνάδουν με την ιστορία και το μέγεθος μίας ομάδας σαν τον Πανηλειακό;

– Για ποιο λόγο θεωρείτε ότι ο κόσμος της ομάδας και γενικότερα η κοινωνία του Πύργου δεν στηρίζει και έχει γυρίσει την πλάτη στον Πανηλειακό, με αποτέλεσμα να βλέπουμε εικόνες με περισσότερους φιλοξενούμενους φιλάθλους στις εξέδρες του Μαρακανά; Πώς σκοπεύετε να φέρετε τον απλό κόσμο της ομάδας πίσω στο γήπεδο;

– Αυτό που γνωρίζαμε τόσα χρόνια περί εκατοντάδων χιλιάδων χρεών της ομάδας, πλέον αναφέρθηκε και δημόσια σε επίσημη τοποθέτηση παράγοντα άλλης ομάδας της πόλης. Ενημερώστε επίσημα τον κόσμο του Πανηλειακού πόσα είναι αυτά τα χρέη και αν είναι βιώσιμο το να συνεχίζει να υπάρχει η ομάδα υπό το συγκεκριμένο υπερχρεωμένο ΑΦΜ.

– Μετά από τόσα χρόνια παραμονής στη διοίκηση του Πανηλειακού και με την πορεία της ομάδας να είναι διαρκώς καθοδική, μήπως ήρθε η ώρα να αποχωρήσετε και να αφήσετε την ομάδα να βρει το δρόμο της; Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις-όροι για να αποχωρήσετε από την ομάδα και ποιοι είναι αυτοί;

Όποιες κι αν είναι οι προθέσεις και τα πλάνα σας για την ομάδα, απ’ την στιγμή που τα θεμέλια είναι σαθρά, το οικοδόμημα θα γκρεμιστεί. Σας καλούμε για μία ακόμη φορά να βάλετε το κοινό καλό του Πανηλειακού και της πόλης πάνω από οποιαδήποτε προσωπική σας φιλοδοξία. Έχουμε όλοι μας χρέος απέναντι στην ιστορία της ομάδας και την τεράστια παρακαταθήκη που άφησε πίσω του ο αείμνηστος Σάκης Σταυρόπουλος. Ας πράξουμε όλοι αναλόγως, σκεπτόμενοι το βάρος της ευθύνης και των πράξεών μας…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot