FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας: Ο Σάκης Καρύδας επικεφαλής στις ακαδημίες

Ημερομηνία: 17-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας ανακοίνωσε το τεχνικό επιτελείο των τμημάτων της ακαδημίας του και σε αυτό επικεφαλής θα είναι ο επιτυχημένος Σάκης Καρύδας, ο οποίος είναι προπονητής στην Α.Ε. Βαρθολομιού, την οποία οδήγησε σε διαδοχικές ανόδους και τη νέα σεζόν θα παίζει στην Α2 ΕΣΚΑΗ. Παράλληλα, ο Καρύδας είναι προπονητής εδώ και χρόνια και στις ακαδημίες της Α.Ε.Β., έχοντας παράξει σπουδαίο έργο και επιθυμία του είναι να ασχοληθούν όλο και περισσότερα παιδιά με το μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή.

Εξάλλου, ο Πατρινός Γιώργος Τόγιας, ο οποίος είναι και βοηθός του προπονητή Βασίλη Αναστασόπουλου στην ανδρική ομάδα, συνεχίζει στην ακαδημία του Σ.Ε.Φ.Α. στην Βάρδα, αλλά θα είναι προπονητής και σε αυτή της Ανδραβίδας φέτος. Τέλος, ο επίσης Πατρινός Coach Βασίλης Αναστασόπουλος, που συνεχίζει για δεύτερη σερί σεζόν στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας, θα έχει τη θέση τεχνικού συμβούλου στα αναπτυξιακά τμήματα του Σ.Ε.Φ.Α..

Οι παράγοντες του Σ.Ε.Φ.Α. Παναγιώτης Μουζάκης, Παναγιώτης Αγραπίδης και Τάκης Βαρούνης, με τον προπονητή Βασίλη Αναστασόπουλο.

H ανακοίνωση του Σ.Ε.Φ.Α. αναφέρει: «Νέο ξεκίνημα θα πραγματοποιήσει η ομάδα μας στα αναπτυξιακά τμήματα της. Η ακαδημία μας έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος και το μεγάλο μας στοίχημα είναι να δημιουργήσουμε ένα δυνατό και συμπαγές σύνολο που θα πατάει σε στέρεες βάσεις με προοπτική το μέλλον του σωματείου. Για τους λόγους αυτούς είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρόσληψη του coach Σάκη Καρύδα που θα είναι επικεφαλής των τμημάτων των ακαδημιών μας. Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται καθώς γνωρίζουμε τι έχει προσφέρει στον χώρο του μπάσκετ ο coach (με επιτυχημένη παρουσία ως παίκτης σε ομάδες Α1 και Α2 Εθνικής αλλά και ανοδική προπονητική παρουσία τα τελευταία χρόνια). Μετά τις πρώτες επαφές που είχαμε, υπήρξε ταύτιση των απόψεων και η συνεργασία μας ήταν θέμα χρόνου.

Ο Γιώργος Τόγιας συνεχίζει στην ακαδημία του Σ.Ε.Φ.Α. στην Βάρδα, αλλά θα είναι προπονητής και σε αυτή της Ανδραβίδας

Το περσινό εγχείρημα με το ξεκίνημα που επιχείρησε η ομάδα μας στην Βάρδα με τον Γιώργο Τόγια κρίνεται άκρως επιτυχημένο και δεν θα μπορούσαμε να μην τον εμπιστευτούμε για 2η χρονιά. Παράλληλα ο Γιώργος που κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα θα στελεχώσει και την ακαδημία μας στην Ανδραβίδα, προσφέροντας τις γνώσεις του τόσο προπονητικά αλλά και σε όλα τα κομμάτια της λειτουργίας των ακαδημιών.

Από το μέλλον της ομάδας μας δεν θα μπορούσε να λείπει ο αναμορφωτής της περσινής ανδρική μας ομάδας coach Βασίλης Αναστασόπουλος (καθηγητής ΤΕΦΑΑ), οποίος έχει θητεύσει στα κορυφαία σωματεία της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας. Με την εμπειρία του θα δώσει πολύτιμες συμβουλές δημιουργώντας τα θεμέλια για γερά αναπτυξιακά τμήματα που θα είναι το αύριο του Σ.Ε.Φ.Α ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ.

Θέλοντας το καλύτερο αύριο των παιδιών μας…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος