FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας: Με Φωτόπουλο στον πάγκο τη νέα σεζόν

Ημερομηνία: 01-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Δημήτρης Φωτόπουλος είναι ο “εκλεκτός” του Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας για τον πάγκο της ομάδας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΗ. Ο Αμαλιαδίτης προπονητής επιστρέφει στην ομάδα της Ανδραβίδας μετά από 15 χρόνια καθώς είχε θητεύσει εκεί την τετραετία 2004-2008 και είχε οδηγήσει την ομάδα στην άνοδο από την Α2 στην Α1 ΕΣΚΑΗ, αλλά και στην 3η θέση στην Α1 την επόμενη σεζόν. Ο Φωτόπουλος την διετία 2019-2021 ήταν στο τεχνικό τιμ του Κοροίβου στην Α2 Εθνική, ενώ έχει υπάρξει μέλος στο τεχνικό τιμ και της Εθνικής Νεανίδων (U18).


Το Σ.Ε.Φ.Α. σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον πρώην πλέον προπονητή της ομάδας, Βασίλη Αναστασόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχαν και εύχεται στον Δημήτρη Φωτόπουλο καλή επιτυχία.

Η ανακοίνωση του Σ.Ε.Φ.Α.

«Η διοίκηση του Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Βασίλη Αναστασόπουλο.

Ο Βασίλης, γιατί πρόκειται για ένα φίλο, έκατσε στον πάγκο της Ανδραβίδας τα τελευταία 1,5 χρόνια και κατάφερε να φέρει άλλον αέρα στην ανδρική μας ομάδα.

Αγκάλιασε την ομάδα σαν να ήταν από χρόνια και έκανε τα αδύνατα δυνατά για όσο το δυνατό καλύτερη πορεία!

Τον ευχαριστούμε θερμά για όσα πρόσφερε και περιμένουμε να κρατήσει την υπόσχεση που μας έδωσε στο τελευταίο ραντεβού!

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή του αλλά και στην μπασκετική του καριέρα. Εις το επανιδείν…

Το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας μετά από συζητήσεις με καταξιωμένους προπονητές στο χώρο, τους οποίους θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και να συμφωνήσει με τον coach Δημήτρη Φωτόπουλο!

Ο coach γυρνάει σε γνώριμο περιβάλλον καθώς και την τετραετία 2004-2008 ήταν στο πάγκο της Ανδραβίδας, όπου κατάφερε και την άνοδο από την Α2 στην Α1 ΕΣΚΑΗ, αλλά και την 3η θέση την επόμενη χρονιά στην Α1!

Υπήρξε προπονητής στον Υπερίωνα Αμαλιάδας, αλλά και στο τεχνικό τιμ του Κοροίβου καθώς και στην Εθνική Νεανίδων!

Δημήτρη σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και μαζί να γράψουμε νέες σελίδες επιτυχιών με την ομάδα μας».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot