FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας: Αναστασόπουλος αντί Κουκουζέλη στον πάγκο

Ημερομηνία: 16-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σ.Ε.Φ.Α. προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Τη θέση του Σάκη Κουκουζέλη, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία, αναλαμβάνει ο Αχαιός Βασίλης Αναστασόπουλος. Η απόφαση για λύση της συνεργασίας με τον Κουκουζέλη πάρθηκε την περασμένη Πέμπτη, αλλά ο 46χρονος προπονητής, προς τιμήν του, κάθισε στον πάγκο της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι με τον Κεραυνό Αιγίου, εφόσον η απόφαση πάρθηκε τρεις μέρες πριν τον αγώνα με τον Κεραυνό. Αυτή ήταν η πέμπτη σεζόν του Σάκη Κουκουζέλη στον πάγκο του Σ.Ε.Φ.Α. και είναι ο προπονητής που συνέδεσε το όνομά του με την επιστροφή του συλλόγου στην μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑΗ, ύστερα από 11 χρόνια (από την Β΄ ΕΣΚΑΗ τη σεζόν 2017-2018 ανέβηκε στην Α1 τη σεζόν 2020-2021).

Η ανακοίνωση του Σ.Ε.Φ.Α. σήμερα το πρωί ήταν η εξής: «Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Κουκουζέλης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ανδρικής μας ομάδας μετά από 5 χρόνια συνεργασίας. Η ομάδα μας σέβεται απεριόριστα τον κ. Κουκουζέλη και τον εκτιμά σαν άνθρωπο και σαν προπονητή. Τον ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί, τις πολλές μας επιτυχίες και την συμβολή του στην επιστροφή της ομάδας μας στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο έμπειρος Βασίλης Αναστασόπουλος ήταν στον πάγκο της Ε.Α. Παραλίας για τρία χρόνια μέχρι το 2018, ενώ πιο πριν είχε περάσει από τον πάγκο του Ολυμπιονίκη (σεζόν 2014-2015) και παλιότερα είχε θητέψει, μεταξύ άλλων, στην Ακράτα και την Ολυμπιάδα στη Γ΄ Εθνική. Ο Β. Αναστασόπουλος καλείται να επαναφέρει το Σ.Ε.Φ.Α. στο δρόμο των επιτυχιών στην Α1 ΕΣΚΑΗ, καθώς η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα με τρεις νίκες, αλλά στη συνέχεια ήρθαν τρεις διαδοχικές ήττες.

 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος