FOLLOW US: facebook twitter

Ρευματικά Νοσήματα και Οστεοπόρωση

Ημερομηνία: 28-06-2024 | Συντάκτης:

Με επιτυχία η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στη Ν.Μ. Κρεστένων

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων σε συνεργασία με την Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία, δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα Ρευματικά Νοσήματα και την Οστεοπόρωση. Ο συντονισμός έγινε από τον κ. Δημήτρη Καρόκη Πρόεδρο της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας και Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδας.

Για τα Ρευματικά Νοσήματα μίλησε η κ. Μαρία Χριστοπούλου Ρευματολόγος Πύργου και για την Οστεοπόρωση μίλησε η κ. Αλεξάνδρα Φιλιπποπούλου Ρευματολόγος Αμαλιάδας.

Η Αν.Διοικήτρια της Ν.Μ Κρεστένων κ. Αριστέα Παπαδοπούλου αφού ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία τους στην εκδήλωση όλες και όλους όσοι παρευρέθηκαν, διάβασε τους χαιρετισμούς που έστειλαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος και ο κ. Μιχάλης Κατρίνης Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Βουλευτής Ηλείας.

Επίσης ανέφερε ότι η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων συνεχίζει τις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για όλα τα θέματα υγείας, βρίσκεται πάντα δίπλα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Νότιας Ηλείας και προσφέρει τις Ιατρικές και Νοσηλευτικές υπηρεσίες σε όλους όσοι έχουν την ανάγκη της.

«Ευχαριστούμε θερμά τις ομιλήτριες και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας, για τις χρήσιμες συμβουλές και τις εξαιρετικές ομιλίες τους, καθώς και τις τοποθετήσεις τους στις ερωτήσεις του κοινού που παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον την εκδήλωσή μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το πολύτιμο αγαθό της υγείας της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης για όλα τα θέματα υγείας, με απόλυτο επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης σε όλους τους πολίτες που έχουν ανάγκη» τόνισε η κ. Παπαδοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος