FOLLOW US: facebook twitter

ΠΥΞ ΛΑΞ, ένας έρωτας που δε λέει να ξεθωριάσει!

Ημερομηνία: 23-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

Έβαλαν «φωτιά» στη σκηνή του θεάτρου Ολυμπία και στο Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών

Γράφει η Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr

Ένα μοναδικό ταξίδι με μουσικές και τραγούδια των 30 τελευταίων χρόνων, χάρισαν οι αγαπημένοι Πυξ Λαξ στο θέατρο Ολυμπία (Φλόκα) που κατακλύστηκε από κόσμο, επιβεβαιώνοντας τη σχέση αγάπης που έχουν χτίσει με το κοινό.

Το συναυλιακό καλοκαίρι για το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς οι θρυλικοί πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ σκηνής, ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλλιπος Πλιάτσικας χάρισαν ένα γεμάτο πρόγραμμα με παλιά αλλά και νεότερα τραγούδια τα οποία τραγουδούσαν μαζί με το εκστασιασμένο κοινό.

Το θρυλικό δίδυμο, έβαλε «φωτιά» στη σκηνή ξεσηκώνοντας τους χιλιάδες κόσμου στις κερκίδες, τραγουδώντας επιτυχίες που με το στίχο τους έχουν «ακουμπήσει» τις καρδιές όχι μόνο των παλαιότερων αλλά και των νέων.

Οι αιώνιοι αγαπημένοι του ελληνικού μουσικόφιλου κοινού τραγούδησαν για τις «παλιές» και τις νέες αγάπες, και απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι παραμένουν ακμαίοι και ανθεκτικοί στο χρόνο και εξακολουθούν να συγκινούν και να ενθουσιάζουν το κοινό τους που μετά από δυο χρόνια τους απόλαυσε ξανά.

Το συναυλιακό κομμάτι του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, με μια συναυλία που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη όλων, μέχρι φυσικά το επόμενο ραντεβού με το θρυλικό συγκρότημα!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι αγαπημένοι καλλιτέχνες αλλά και οι παραγωγοί των συναυλιών τους, δέχτηκαν ως δώρο από την υπεύθυνη παραγωγής του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας Ηρώ Ρήγα, το βιβλίο «Αστέρια» της Νέλλης Γεωργούλια σε εικονογράφηση Νίκου Τουμαζάτου από τις εκδόσεις «Χάρτινοι Ήρωες».

Φωτογραφίες: Δημήτρης Παπαϊωάννου

Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε στη σελίδα Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot