FOLLOW US: facebook twitter

«Πυροβάτες και Τεχνουργοί»

Ημερομηνία: 20-06-2024 | Συντάκτης:

Παρουσιάζεται το Σάββατο στην Ανδραβίδα η νέα ποιητική συλλογή του Ανδρέα Φουσκαρίνη

«Η Ποίηση είναι μια πόρτα ανοιχτή», όπως διαπιστώνει ο ποιητής Γιώργης Παυλόπουλος. Ο Όμιλος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λεχαινών και η Επιτροπή Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ανδραβίδας καλούν τους φίλους του βιβλίου το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 στις 19.30, να διαβούν το κατώφλι της  Βιβλιοθήκης Ανδραβίδας και να γίνουν συμμέτοχοι στη λογοτεχνική βραδιά για την παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Ανδρέα Φουσκαρίνη «Πυροβάτες και Τεχνουργοί».

Η συλλογή «Πυροβάτες και Τεχνουργοί» περιλαμβάνει 34 ποιήματα που σύμφωνα με τον Θανάση Μουσόπουλο μιλούν για τη σχέση του χρόνου με τον «δρόμο», την πορεία του ανθρώπου, ατομικά και κοινωνικά. Αυτό που εικονογραφεί με τα ποιήματά του είναι η αναζήτηση διεξόδου από τα σύγχρονα προβλήματα, ενώ συγχρόνως βάζει τον άνθρωπο μπροστά σε ερωτήματα και απορίες.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κυρίες: Ευγενία Αδαμοπούλου, Μαργαρίτα Αργυράκη και θα προλογίσει η Αγγέλα Τζούμα. Ποιήματα θα διαβάσουν η Μπέτυ Αδαμοπούλου και η Φωτεινή Ασημακοπούλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ανδραβίδας (σιδηροδρομικός σταθμός Ανδραβίδας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot