FOLLOW US: facebook twitter

Πύργος: Μια παρέα όλη η πλατεία!

Ημερομηνία: 10-06-2024 | Συντάκτης:

-Υπερέβη τις προσδοκίες η ανταπόκριση των πολιτών στη συναυλία των Passepartout στον Πύργο, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

-Στόχος το πολυδιάστατο αποτύπωμα κάθε εκδήλωσης, τόνισε ο αντιπερ/ρχης Πολιτισμού, Παναγιώτης Μπράμος

Σε μουσική γιορτή με μαζική συμμετοχή μετατράπηκε η συναυλία του τοπικού συγκροτήματος Passepartout το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην κεντρική πλατεία του Πύργου, την οποία διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του φετινού προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Η ανταπόκριση των πολιτών στην εκδήλωση υπερέβη κάθε προσδοκία, αφού γέμισε κάθε γωνιά της πλατείας, δημιουργώντας μια απέραντη παρέα που απόλαυσε τις νότες της επιτυχημένης μπάντας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι, τόσο κάτοικοι του Πύργου αλλά και επισκέπτες, οι οποίοι χόρεψαν και τραγούδησαν για αρκετές ώρες, απολαμβάνοντας την εκδήλωση, και αποθέωσαν με θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα τους καλλιτέχνες του συγκροτήματος, οι οποίοι έγιναν ένα με το κοινό. Όλοι μαζί απόλαυσαν ένα μοναδικό καλλιτεχνικό ταξίδι που ψυχαγώγησε τον κόσμο, ζωντάνεψε την πόλη και τόνωσε την τοπική οικονομία.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και βασικός συντελεστής της επιτυχημένης πρωτοβουλίας, Παναγιώτης Μπράμος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση των πολιτών της Ηλείας στην εκδήλωση, τονίζοντας πως ο θεσμός της Περιφέρειας έχει ψηλά στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων τον πολιτισμό και την υλοποίηση δράσεων που συνδυάζουν άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα αποτελούν κινητήριο μοχλό ανάπτυξης.

 «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που οι συμπολίτες μας “αγκάλιασαν” την εκδήλωση και συμμετείχαν με χαρά και ενθουσιασμό σε αυτήν. Στόχος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι να προσφέρει στο κοινό εκδηλώσεις που συνδυάζουν ποιότητα, τοπικότητα και ταυτόχρονα έχουν άμεση συμβολή στην οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία. Θα συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα και με την ίδια θέληση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προκειμένου να αναδείξουμε κάθε πτυχή του μοναδικού πολιτιστικού αποθέματος της Ολυμπιακής Γης», τόνισε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος