FOLLOW US: facebook twitter

Πύργος: Μαζική εξόντωση-21 γάτες νεκρές στις Εργατικές Κατοικίες Κατακόλο

Ημερομηνία: 05-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”74856″ img_size=”full”][vc_column_text]Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό που συμβαίνει με την εξόντωση οικόσιτων ζώων στην Ηλεία. Το πιο πρόσφατο και τραγικό περιστατικό είναι αυτό που συνέβη το Σάββατο στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών της οδού Κατακόλου.

Οι κάτοικοι εκεί εντόπισαν συνολικά 21 νεκρές γάτες με τον αριθμό να είναι πιθανότατα μεγαλύτερος αν κάποιος κάνει έρευνες στην ευρύτερη περιοχή και σε οικοπεδικούς χώρους.

Ασυνείδητοι κατάφεραν να εξοντώσουν τα γατιά στην περιοχή.

Η εικόνα δίπλα σε κάδους σκουπιδιών με τα νεκρά γατιά στη σειρά, πραγματικά σοκάρει.

Οι κάτοικοι της περιοχής ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, αποφάσισαν να κινηθούν νομικά προκειμένου να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης οι υπαίτιοι του εγκλήματος.

Ήδη συγκεντρώνουν στοιχεία μετά από συνεννόηση με την Αστυνομία, ώστε να ενημερωθούν οι Εισαγγελικές Αρχές και να προχωρήσει έρευνα σε βάθος.

Η κατάσταση με την εγκληματική δράση κάποιον απέναντι στα ζώα, έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο στην Ηλεία.

Και φυσικά δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε τους κινδύνους που υπάρχουν με τις φόλες, ακόμα και για μικρά παιδιά που μπορεί να παίζουν αμέριμνα δίπλα από το σημείο που έχει τοποθετηθεί δηλητηριώδης τροφή…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot