FOLLOW US: facebook twitter

Πύργος F.C. Θύελλα/Γυναίκες: «Πεντάρα» στην πρεμιέρα

Ημερομηνία: 22-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η γυναικεία ομάδα του Πύργος F.C. Θύελλα ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Γυναικών. Η ομάδα του Ηρακλή Τσίπη νίκησε το απόγευμα της Κυριακής με 5-0 τον Αετό Ρίου στο γήπεδο Επιταλίου, δείχνοντας την δυναμική της. Μάλιστα είχε και δύο δοκάρια με την Διονυσία Παπαχριστοπούλου ένα σε κάθε ημίχρονο.

Μόλις στο 10ο λεπτό η Ιωάννα Παναγοπούλου με ατομική προσπάθεια από αριστερά άνοιξε το σκορ. Στο 20΄ η Μαρία Γιαννακοπούλου με τον ίδιο τρόπο από δεξιά όμως σημείωσε το 2-0. Και στο 42΄ η Μπιρίτη με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο β΄ μέρος, στο 65΄ ξανά η Μαρία Γιαννακοπούλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με ατομική προσπάθεια και στο 80΄ η Μπιρίτη διαμόρφωσε το τελικό 5-0, πετυχαίνοντας και αυτή το δεύτερο προσωπικό της τέρμα.

Πύργος F.C. Θύελλα: Θεοδωροπούλου, Κουή, Ανδρικοπούλου, Α. Γιαννακοπούλου, Τόκα, Μπιρίτη, Μ. Γιαννακοπούλου (85΄ Μιχαήλ), Νικολακοπούλου (46΄ Κινινή), Παπαχριστοπούλου (85΄ Μαγκαφά), Παπαστασινού (88΄ Μανιάτη), Παναγοπούλου.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας

Πύργος F.C. Θύελλα-Αετός Ρίου  5-0

Α.Ε. Κανονίου- Παναχαΐς 2014   0-6

Λύκοι Αιγιαλείας-Πανλευκάδιος  4-1

Επόμενη αγωνιστική (10/11)

Πανλευκάδιος- Πύργος F.C. Θύελλα

Παναχαΐς 2014-Λύκοι Αιγιαλείας

Αετός Ρίου  – Α.Ε. Κανονίου

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot