FOLLOW US: facebook twitter

Πύργος F.C. Θύελλα: Αγιασμός με ευχές για επίτευξη των υψηλών στόχων

Ημερομηνία: 24-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Παρούσα και η Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο., Βίκυ Δημητρακοπούλου

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Πύργος F.C. Θύελλα, η ομάδα του Πύργου που φέτος είναι η μοναδική που εκπροσωπεί την πρωτεύουσα της Ηλείας στη μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου και μάλιστα με βλέψεις για άνοδο στη Γ΄ Εθνική, τέλεσε χθες το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, τον καθιερωμένο αγιασμό ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων που ξεκινούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Μαζί του και η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα, που φέτος θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής για πρώτη φορά, υπό την διοίκηση της τριμελούς Επιτροπής του Πύργου F.C. Θύελλα, αποτελούμενη από τους Γρηγόρη Δέδε, Γιώργο Παναγόπουλο και Τάκη Νικολακόπουλο και την καθοδήγηση τεχνικά του Ηρακλή Τσίπη.

Ο αντιπρόεδρος Γρηγόρης Δέδες με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Σάκη Θεοδωρακόπουλο και ποδοσφαιριστές.

Παραβρέθηκε στον αγιασμό σύσσωμη η Διοίκηση του συλλόγου, προεξαρχόντων του Προέδρου Σπύρου Μπλάθρα και του Αντιπροέδρου Γρηγόρη Δέδε, και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο., Βίκυ Δημητρακοπούλου, μαζί με τον Γεν. Γραμματέα της ΕΠΣΗ, Ανδρέα Γκιόκα και τον ταμία Γιάννη Προκόπο. Από πλευράς Δήμου Πύργου παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών- Κ.Ε.Π. και Αθλητισμού, Νώντας Κυριαζής μαζί με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Νεολαίας και Εθελοντισμού, Βασίλη Λιακόπουλο, ενώ παρών φυσικά ήταν και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής προστασίας, Λάκης Αθανασόπουλος, που είναι άλλωστε στο προπονητικό τιμ του Πύργου F.C. Θύελλα.

Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Θεόδωρος Γκοτσόπουλος, ιερέας της Αγ. Μαρίνας Καταραχίου, ο οποίος ευχήθηκε στην ομάδα να φτάσει μέχρι την Α΄ Εθνική!

Η Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο., Βίκυ Δημητρακοπούλου, κατά την ομιλία της. Δίπλα της ο Νώντας Κυριαζής και ο Γρηγόρης Δέδες.

Αμέσως μετά τον αγιασμό, τον λόγο πήρε η Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο., Βίκυ Δημητρακοπούλου η οποία, αφού μετέφερε τις ευχές του προέδρου της ΕΠΣΗ, Άρη Κουλούρη, ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι δίπλα στον Πύργος F.C. Θύελλα, όπως και σε όλα τα ηλειακά σωματεία και κάλεσε όλους να διαβάσουν τους κανονισμούς ποδοσφαίρου, ώστε να μην υπάρχουν γκρίνιες, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νώντας Κυριαζής, ευχήθηκε στους παίκτες να εκπροσωπήσουν επάξια την πόλη

Στη συνέχεια, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νώντας Κυριαζής, ευχήθηκε μια καλή αγωνιστική χρονιά και ανέφερε απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές «ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι θα εκπροσωπήσετε επάξια τον Πύργο και το ιστορικό αυτό γήπεδο να γνωρίσει ξανά μεγάλες επιτυχίες».

Οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας του Πύργου F.C. Θύελλα

Τέλος, τον λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος του Πύργος F.C. Θύελλα, Γρηγόρης Δέδες, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Να έχουμε μια καλή χρονιά. Το κεφάλι κάτω και προσπάθεια, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες όλων των Ηλείων. Ευχαριστούμε την Βίκυ Δημητρακοπούλου που μας τίμησε με την παρουσία της και όλους τους παρευρισκόμενους στον σημερινό αγιασμό».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot