FOLLOW US: facebook twitter

Πύργος: Ένταση με μαθητές και ραντεβού για ξύλο

Ημερομηνία: 24-09-2023 | Συντάκτης:

Παιδικό παιχνίδι ή ακραίες καταστάσεις ανάμεσα σε μαθητές γυμνασίου; Η εικόνα που αντίκρισαν οι περίοικοι το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Αγίας Κυριακής στο κέντρο του Πύργου, μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλέσει. Μαθητές κυρίως γυμνασίου, είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή λίγο μετά τις οκτώ και είχαν ξεκινήσει μεταξύ τους αψιμαχίες.

Μάλιστα ενώ στην αρχή η κατάσταση παρέπεμπε σε “παιδικό παιχνίδι” τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν όταν ομάδα μαθητών απομόνωσε ένα παιδί και προσπάθησε να του βγάλει τα παπούτσια και τα ρούχα. Κάποιοι άλλοι μαθητές αντέδρασαν και ο νεαρός κατάφερε να ξεφύγει προς στιγμήν και στη συνέχεια να τον κυνηγήσουν οι υπόλοιποι τρέχοντας προς την πλατεία Δικαστηρίων.

Ήταν ένα περιστατικό bullying; Μια τραβηγμένη παιδική πλάκα; Ή μια στιγμή έντασης ανάμεσα σε έφηβους;

Για λίγο τα πνεύματα ηρέμησαν, όμως λίγο αργότερα στο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Κυριακής επικράτησε ακόμα μεγαλύτερη ένταση με αποτέλεσμα οι περίοικοι να καλέσουν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν λίγο αργότερα στο σημείο, όπου οι περισσότεροι από τους έφηβους, είχαν αποχωρήσει.

Ωστόσο ερευνώνται οι πληροφορίες που θέλουν τους νεαρούς μαθητές από διάφορα σχολεία της πόλης να είχαν κλείσει ραντεβού για συμπλοκή…

Η πόλη του Πύργου, τα τελευταία χρόνια μετρά αρκετές περιπτώσεις παραβατικότητας στην σχολική κοινότητα.

Παρά ωστόσο τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς από τις Αρχές και τη δημοσιότητα που έχει δοθεί κατά περίπτωση, τα φαινόμενα συνεχίζονται και το πρόβλημα παραμένει…

Πηγή: www.ilialive.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot