FOLLOW US: facebook twitter

Πύργος: Άκρως επιτυχημένη «πρεμιέρα» για την «ΣΙΝΕφHΛΕΙΑ»

Ημερομηνία: 11-10-2024 | Συντάκτης:

Άκρως επιτυχημένη ήταν η «πρεμιέρα» της νεοσύστατης Κινηματογραφικής Λέσχης Πύργου «ΣΙΝΕφΗΛΕΙΑ» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (8/10) στο κινηματογράφο «Ορφέα» με την προβολή της ταινίας «Υπάρχει πάντα αύριο».

Περίπου 100 άτομα προσήλθαν στον «Ορφέα» γεμίζοντας την αίθουσα προβολής της Ιταλικής ταινίας σε ένα πολύ ενθαρρυντικό ξεκίνημα για την «ΣΙΝΕφΗΛΕΙΑ». Όλοι τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πολύ ενδιαφέρον (ασπρόμαυρο) φίλμ που έκανε ρεκόρ εισιτηρίων στην Ιταλία το 2023 (με πάνω από 5 εκατομμύρια θεατές!).

«Πιστεύουμε στη δύναμη του σινεμά. Δίνουμε το έναυσμα και μοιραζόμαστε εμπειρίες. Για όλα αυτά σας χρειαζόμαστε δίπλα μας»… ήταν το σύνθημα με το οποίο συστήθηκε στο κοινό της περιοχής μας η «ΣΙΝΕφΗΛΕΙΑ» κι αν κρίνουμε από την πρώτη προβολή επιβεβαιώθηκε στο 100%!

Κι αυτό γιατί η προσέλευση του κοινού ήταν πάρα πολύ ικανοποιητική, απέδειξε τη δυναμική του κινηματογράφου στο κοινό της περιοχής που συνάμα στάθηκε δίπλα στη Λέσχη αποδεικνύοντας ότι υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για ταινίες που διαθέτουν και καλλιτεχνικά-ποιοτικά χαρακτηριστικά πέρα από την (όποια) εμπορικότητα…

Η αρχή έγινε λοιπόν και θα υπάρξει και συνέχεια, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Λέσχης (ακόμα 10 ταινίες για τον Α’ κύκλο προβολών μέχρι το τέλος του 2024).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot