FOLLOW US: facebook twitter

Πυγμαχία: Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τον Ψυχογιό

Ημερομηνία: 25-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”99069″ img_size=”full”][vc_column_text]Το τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού παρουσίασε τη Δευτέρα στα γραφεία του, στην Καστέλα του Πειραιά, όλους τους νέους πυγμάχους του και ανάμεσά τους ήταν και ο 32χρονος Πυργιώτης αθλητής, Διονύσης Ψυχογιός. Ο Ψυχογιός είναι εδώ και αρκετούς μήνες μέλος του Ολυμπιακού, έχοντας πάρει μεταγραφή από την Παναχαϊκή, στην οποία αγωνιζόταν για χρόνια. Ο μεγάλος ελληνικός σύλλογος είδε τις ικανότητες του Ψυχογιού, που είναι και μέλος της Εθνικής Ελλάδας  και τον ενέταξε στο δυναμικό του, πιστεύοντας στις δυνατότητές του.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του Πυργιώτη πυγμάχου ήταν η εξής: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Διονύση Ψυχογιό, ο οποίος εντάσσεται στο τμήμα Πυγμαχίας. Ο Διονύσης Ψυχογιός είναι γεννημένος στις 30/7/87 και αγωνίζεται στην κατηγορία των 91kg.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, Διονύσης Ψυχογιός, ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Από την πλευρά μου θέλω να συμβάλω τα μέγιστα για να κατακτήσουμε και άλλα πρωταθλήματα αρχής γενομένης από τη φετινή χρονιά».

Κώστας Πλιάγκος[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot