FOLLOW US: facebook twitter

Ψυχαγωγική εκδήλωση για τα παιδιά της ορεινής Ηλείας

Ημερομηνία: 16-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Από την Περιφέρεια και τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Ανδρωναίων

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνδιοργάνωση με τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Ανδρωναίων, η  ψυχαγωγική καλλιτεχνική εκδήλωση στις 12 Αυγούστου στο γήπεδο της  Τ.Κ Αντρωνίου, για τα παιδάκια της ορεινής Ηλείας.  Το πρόγραμμα επιμελείται η Μαγική – Διασκεδαστική Ομάδα “konstantin”,  ενώ παρευρέθηκαν παιδιά και γονείς από τα γύρω χωριά, όπως και τοπικοί φορείς της περιοχής.

Η ομάδα διασκεδαστών χάρισε ένα όμορφο τρίωρο πρόγραμμα με διάφορες δραστηριότητες που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους ενώ την εμφάνιση του έκανε και ο Κλόουν Πατατάκιας με ένα ολιγόλεπτο μαγικό σόου με φωτιές, τρικ και κόλπα.  Επίσης πραγματοποιήθηκαν ομαδικά και διαδραστικά παιχνίδια,  Face and hands painting αρεσκείας του κάθε παιδιού ξεχωριστά  σε πάγκο δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Τις θερμές ευχαριστίες, από την Μαγική – Διασκεδαστική Ομάδα konstantin, εκφράζουν στον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κ. Νίκο Κοροβέση Νίκο και στον Πρόεδρο του Συλλόγου για την πρόσκληση σε αυτό το ιδιαίτερο event για τα παιδιά της Ορεινής Ηλείας.

Τέτοιες εκδηλώσεις σκορπούν χαμόγελα και αισιοδοξία εν όψη Καλοκαιριού και δίνουν μηνύματα χαράς και ζωντάνιας τόσο στους παιδιά όσο και στους γονείς τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος