FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ματς-πρόκληση με Ερμιονίδα

Ημερομηνία: 01-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”98047″ img_size=”full”][vc_column_text]

Την Κυριακή στις 3μ.μ. στο Στάδιο Πύργου

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Πανηλειακός υποδέχεται την Κυριακή στις 3μ.μ. την Ερμιονίδα, σε ένα ματς-πρόκληση γι’ αυτόν καθώς η ομάδα της Αργολίδας ανήκει στις δυνατές ομάδες του Ομίλου. Βρίσκεται στην 3η θέση με 10 βαθμούς και διαθέτει 5-6 πολύ καλούς παίκτες,  όπως ο πρώτος σκόρερ του Ομίλου, Χάρης Ποζατζίδης (πέρυσι έπαιζε στον Πλατανιά στη Football League), ο Αργεντινός Εμάνουελ  Εσκουδέρο, ο Γιώργος Τριμπόνιας (περσινός αρχισκόρερ της Ερμιονίδας), ο Φερνάντεζ, ο Κατσιαμήτας κ.α.. Η ομάδα του Κώστα Λούσκου από την άλλη, βρίσκεται και αυτή σε καλή κατάσταση, ούσα πέντε ματς αήττητη (από την πρεμιέρα στη Ζάκυνθο) και έχει 9 βαθμούς με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Οι ερυθρόλευκοι θέλει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ερμιονίδα. Αν μάλιστα αυτό είναι η νίκη, ο απολογισμός θα είναι εξαιρετικός λίγο πριν την έναρξη του δύσκολου προγράμματος μέχρι το τέλος του Α΄ γύρου, με (κατά σειρά) Σπάρτη εντός, Θύελλα Πατρών εκτός, Διαβολίτσι εντός, ΠΑΟΒ εκτός, Αστέρας Βλαχιώτη εντός και Ναύπλιο εκτός.

Δύο προβλήματα

Ο τεχνικός Κώστας Λούσκος θέλει η ομάδα του να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και από κει και πέρα να κυνηγήσει το γκολ σε κάποιες από τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει. Και με τη συμπαράσταση των φιλάθλων ευελπιστεί η ομάδα να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα.

Απών θα είναι ο Σταύρος Δαλαβούρας που προέβη σε λιθοτριψία και ο νεοαποκτηθείς Ανδρέας Ρούνης που θα ενσωματωθεί τον Δεκέμβριο καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού σε δάχτυλο του ποδιού του. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot