FOLLOW US: facebook twitter

Ψηφίζει το Τεχνικό πρόγραμμα του 2024

Ημερομηνία: 18-12-2023 | Συντάκτης:

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου

Το Τεχνικό πρόγραμμα έργων του 2024 ψηφίζει σήμερα στις 6:30 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου. Στη διάρκεια της συνεδρίασης, θα ληφθεί απόφαση επί των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για το έτος 2024, καθώς και έγκρισης του σχεδίου βιώσιμης αστικής κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Πύργου.

Επίσης θα ληφθούν αποφάσεις αναμόρφωσης του προϋπολογισμού, πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Παράλληλα θα ληφθεί απόφαση μεταφοράς του έργου «Αστική Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Πύργου» από Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» στο πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021 -2027» και λήψη απόφασης εξουσιοδότησης του Δημάρχου για την αποδοχή και υπογραφή παράτασης της σύμβασης του χρηματοδοτικού προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2018» του Πράσινου Ταμείου μέχρι 27-2-2026 στο οποίο είναι ενταγμένο το έργο: «Αποκατάσταση Υποδομών Αθλητικού Κέντρου Αγ. Βαρβάρας»

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητήσει ακόμα την έγκριση αποφάσεων του ΔΣ του ΝΠΔΔ Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου. Επίσης, θα συζητήσει την έγκριση παράτασης της προγραμματικής σύμβασης που έχει συναφθεί μεταξύ του Δήμου Πύργου και του Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και την λήψη απόφασης παράτασης προθεσμίας περαίωσης έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot