FOLLOW US: facebook twitter

«Έφυγε» η φιλόλογος Ελένη Μαντά

Ημερομηνία: 01-03-2021 | Συντάκτης:

Έφυγε μετά από δεκαετή αγώνα με τον καρκίνο η φιλόλογος Ελένη Μαντά σκορπώντας θλίψη στους οικείους της , τους συναδέλφους της και τους μαθητές της στο 1ο γυμνάσιο Πύργου.

Εξαίρετη εκπαιδευτικός που διακρινόταν για το ήθος της και την αγάπη της για τα παιδιά. Δραστήριο μέλος του Συνδέσμου Φιλολόγων Πυργου Ολυμπίας μάχονταν πάντα για ένα καλύτερο Δημόσιο σχολείο.

Στο Συλλυπητήριο μήνυμα τους οι συνάδελφοι της από το Σύνδεσμο Φιλολόγων Πυργου Ολυμπίας αναφέρουν:

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Πύργου-Ολυμπίας, με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της αγαπητής συναδέλφου Ελένης Μαντά, η οποία, μετά από πολυετή αγώνα, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Η Ελένη, μάχιμη καθηγήτρια του 1ου Γυμνασίου Πύργου, ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου και επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου μας. Διακρινόταν πάντα για το ήθος, την ακεραιότητα του χαρακτήρα της και την αγάπη της για το επάγγελμά της και τους μαθητές της. Αγωνιούσε και νοιαζόταν για τα προβλήματα του κλάδου μας, των οποίων την επίλυση διεκδικούσε δυναμικά και με συνέπεια. Η προσφορά της στην προαγωγή και μετάδοση των φιλολογικών γραμμάτων και των ανθρωπιστικών αξιών ήταν αδιάλειπτη. Ως ελάχιστο δείγμα τιμής στη συνάδελφο, εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της και τους ευχόμαστε δύναμη ψυχής.

Για το Δ. Σ

Η Πρόεδρος Η Γραμματέας
Γιολάντα Αποστολοπούλου Μαίρη Μαραγκού


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος