FOLLOW US: facebook twitter

Ψηφιακά Τραπεζικά Μέσα στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πύργου

Ημερομηνία: 08-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα
Αναμνηστική φωτογραφία των εκπαιδευόμενων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Πύργου (Β’ κύκλος και Α3), με τον κ. Τερζή (κέντρο). Αριστερά του  ο Διευθυντής του Σ.Δ.Ε. και δεξιά του η Πληροφορικός κ. Παρασκευοπούλου. 

 

Ενημερωτική-εκπαιδευτική εκδήλωση με θέμα: «Ψηφιακά Μέσα και σύγχρονες Τραπεζικές δυνατότητες» πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πύργου, την οποία επιμελήθηκε ο τραπεζικός κ. Φίλιππος Τερζής.

Ο κ. Τερζής, εκπαιδευτής ενηλίκων για αρκετά χρόνια στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. της περιοχής μας και στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας, παρουσίασε την ανάγκη για τραπεζικές υπηρεσίες «μακριά από το γκισέ της τράπεζας», τις δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα μέσα από τα ATM, τα APS, τις δυνατότητες του internet/web banking, καθώς και τα οφέλη μέσα από αυτές τις πρακτικές.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν :

1. τα ATM, όπου έγινε λεπτομερής αναφορά στις δυνατότητες συναλλαγών που παρέχονται.

2. τα APS (Κέντρα Αυτόματων Πληρωμών) και συναλλαγές μπορούν να γίνουν

3. Internet / Mobile Banking, πως μπορεί να γίνει κάποιος χρήστης , τι συναλλαγές μπορεί να κάνει , τι τιμολόγηση έχουν και τι ασφάλεια παρέχουν

4. Phone Banking, δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε πληροφορίες και συναλλαγές, με απλές φωνητικές εντολές ή με τη βοήθεια εκπροσώπου.

5. i-bank PaybandVisa , προπληρωμένη επαναφορτιζόμενη κάρτα Visa σε μορφή αποσπώμενης μικρής κάρτας που ενσωματώνεται σε wearable-βραχιόλι, που φοριέται στο χέρι και ενσωματώνει τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών.

Ακόμη παρουσιάστηκαν σύγχρονες ψηφιακές δυνατότητες, μέσα και υπηρεσίες, όπως :  ανέπαφες συναλλαγές (tap& go), i-bank pay (για smartphones), Simple Pay για  συνεργαζόμενες επιχειρήσεις & οργανισμούς ή φορείς κοινωνικής ασφάλισης, i-bank pass (αριθμός για ουρά στο ταμείο), Πάγιες Εντολές, Πληρωμές Λογαριασμών, Go4more, Προπληρωμένη πιστωτική κάρτα κτλ.

Η συμμετοχή των εκπαιδευομένων ήταν καθολική και αναγνώρισαν τη σημαντικότητα των Ψηφιακών δυνατοτήτων που προσφέρει η σύγχρονη Τραπεζική.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot