FOLLOW US: facebook twitter

Πρωταγωνιστές τα άλογα…

Ημερομηνία: 26-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

SPARTAKIADA8

Με επιτυχία η 2η Σπαρτακιάδα στην Ανδραβίδα

«Μεγάλωσε» η Σπαρτακιάδα στην Ανδραβίδα και η φετινή διοργάνωση, πραγματοποιήθηκε σε τρεις ημέρες στις 22-23 και 24 Ιουλίου με ιδιαίτερη επιτυχία.

SPARTAKIADA6

Στο Δημοτικό Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας ο Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας «Σπάρτακος» παρουσίασε τη δική του γιορτή, λίγο πριν τη μεγάλη Ιππική Έκθεση του Σεπτεμβρίου.

SPARTAKIADA2

Η 2η Σπαρτακιάδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

SPARTAKIADA1

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά δεκάδες άλογα με τους ιππείς τους, πάνω από 70 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Ανάμεσα στις δράσεις περιλαμβάνονταν δημοπρατήριο αλόγων, σεμινάρια ιππικής δεξιοτεχνίας και ιππική παρέλαση.

SPARTAKIADA3

Επίσης την Παρασκευή το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει στους δρόμους της Ανδραβίδας μια βόλτα με άμαξα από τους συμμετέχοντες στην Σπαρτακιάδα.

SPARTAKIADA4

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις ο βουλευτής Ηλείας Γιάννης Κουτσούκος, ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Ναμπίλ Μοράντ, η πρόεδρος του ΝΝΠΔΔ Πολιτισμού – Αθλητισμού Άννα Γεωργιοπούλου,

SPARTAKIADA5

οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Μίγκος και Δημήτρης Χάρδας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ανδρέας Κορομηλάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλεξάνδρα Αλτούνη και Νεόφυτος Παπαδόπουλος, η πρόεδρος της ΤΚ Ανδραβίδας Ζωή Καραβανά.

SPARTAKIADA7


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος