FOLLOW US: facebook twitter

«Προχωράμε με τις αλήθειες μας» και στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 11-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”71027″ img_size=”full”][vc_column_text]

Σκληρή απάντηση της Δημοτικής αρχής που μιλά για «φθηνό σόου του κυρίου Λυμπέρη και της παρέα του»
-«Είδαν πολεοδομικές παρεμβάσεις σε μια βελτίωση του αγωνιστικού χώρου προς όφελος των αθλητών και συμπολιτών μας»

Τις τελευταίες ημέρες έκαναν την εμφάνισή τους και συκοφαντικά δημοσιεύματα σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα, με δηλώσεις του πρώην Δημάρχου Ήλιδας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, που μοναδικό στόχο είχαν να πλήξουν την αξιοπιστία του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρο Αμαλιάδας και να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις στους αθλούμενους και τους συμπολίτες μας.

Σε όλα αυτά που ακούστηκαν, τα μέλη της δημοτικής αρχής που επισκέφτηκαν το χώρο ανέφεραν μεταξύ άλλων τα εξής : «Με το χθεσινό τους κακόγουστο σόου προσπάθησαν να δείξουν κάποιες λεπτομέρειες έξω από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο και να το χαρακτηρίσουν ως γενική λειτουργία των υποδομών.

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, όπως λέει ο λαός μας. Ιδιαίτερα σε σχέση με το νέο σκάμμα θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε ότι λένε, διότι θα κληθούν να το αποδείξουν.

Το σκάμμα έγινε κατόπιν παραινέσεων της ομάδας στίβου του ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ , διότι έχουν εδώ και περίπου μία δεκαετία ανεπανόρθωτη ζημιά τα δύο παλαιά σκάμματα και δεν χωρούν άλλων μπαλωμάτων, διότι εκεί πραγματικά κινδυνεύουν οι αθλητές.

Μέχρι να δημιουργηθεί το νέο ταρτάν, που έχουμε ήδη εντάξει στο έργο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ όπου θα ανακαινιστεί πλήρως μαζί με τον χλοοτάπητα, θεωρήσαμε σκόπιμο με μία εντελώς ήπια παρέμβαση να δημιουργήσουμε ένα νέο σκάμμα σε σημείο του ταρτάν που μας υπέδειξαν οι προπονητές.

Όλα αυτά με γνώμονα να μην αναγκάζονται οι άλτες μας που κάνουν πρωταθλητισμό να πηγαίνουν για προπόνηση σε άλλες πόλεις.

Επαναλαμβάνω, μιλάμε για εντελώς ήπια και δωρεάν παρέμβαση που δεν αλλοιώνει τον χαρακτήρα του σταδίου και δεν αποτελεί πολεοδομική προσθήκη.

Όσον αφορά στον πρώην Δήμαρχο και τις απειλές για μηνύσεις, να μας πει ο ίδιος που ζητάει άδεια για το τίποτα, γιατί το 2014 μας παρέδωσε άρον άρον ανοιχτό το κολυμβητήριο, χωρίς καμία απολύτως άδεια για τις πισίνες που αθλούνταν εκατοντάδες μικρά παιδιά.  Εκεί δεν κινδύνευαν οι αθλητές;»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot