FOLLOW US: facebook twitter

Προβολή της Αρχαίας Ολυμπίας για να αλλάξει το κλίμα

Ημερομηνία: 06-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα
Τη δημιουργία σχετικού υλικού αποφάσισε η οικονομική επιτροπή του δήμου

Τη δημιουργία υλικού προβολής της Αρχαίας Ολυμπίας, με σκοπό την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού και τη ανάδειξη του τουριστικού της προϊόντος αποφάσισε ομόφωνα η οικονομική Επιτροπή του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, σε μια προσπάθεια να αντιστραφεί η αρνητική εικόνα που διαμορφώθηκα ένεκα κορονοϊού.

Η αντιδήμαρχος Οικονομικών Ροϊδούλα Αντωνοπούλου παρουσίασε την εισήγηση του δημάρχου Γ. Γεωργιόπουλου, στην οποία αναφέρεται ότι ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας είναι ένας Δήμος του οποίου η οικονομία βασίζεται κατάμεγάλο ποσοστό στον τουρισμό, τόσο της κρουαζιέρας -η οποία αυτή τη χρονική περίοδο τελεί σεπαύση- όσο και των μεμονωμένων αφίξεων (εσωτερικού & εξωτερικού) οι οποίες όμως έχουν μειωθεί δραματικά.

«Οι δημότες μας καλούνται λοιπόν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο την ανεπαρκή ρευστότητα, αλλά και να υποστούν σημαντική ζημία λόγω των επιπτώσεων από τα μέτρα για τον περιορισμό  της έξαρσης της νόσου COVID-19. Ζημίες οι οποίες δεν θα μπορούσαν να έχουν προβλεφθεί.Ζημιές σημαντικής κλίμακας που δημιουργούν για τις επιχειρήσεις συνθήκες που διαφέρουνσημαντικά από τις συνθήκες της αγοράς στις οποίες λειτουργούν κανονικά », αναφέρει χαρακτηριστικά η εισήγηση.

Για τον λόγο αυτό, ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του και ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των επιχειρηματικών κλάδων του ευρύτερου περιβάλλοντος τουριστικής δραστηριότητας, προτίθεται να δημιουργήσει και να προωθήσει υλικό προβολής με σκοπό την ανάπτυξη τουπολιτιστικού τουρισμού και τη ανάδειξη του τουριστικού της προϊόντος.

Στο υλικό προβολής ενδεικτικά συμπεριλαμβάνονται ο σχεδιασμός και παραγωγή videoΔιάρκειας max 1΄ για τα socialmedia και μεγαλύτερης διάρκειας 2,5’ έως 5’ για τον ιστότοπο τουΔήμου, portal, κλπ. (Τα spot θα περιλαμβάνουν σύνθετα γραφικά και animation για τηνοπτικοποίηση των απαραίτητων πληροφοριών και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον ιστότοπο του Δήμου και των νομικών προσώπων αυτού, σε ενημερωτικές εκδηλώσεις, σεενημερωτικά portal και socialmedia κλπ.), η δημιουργία digitalkit σχετικά με τις δράσεις τουΔήμου και των νομικών προσώπων αυτού, που προάγουν τον πολιτιστικό τουρισμό (μπάνερ για ταsocialmedia και websites), η δημοσιοποίηση και προώθηση του προορισμού «Αρχαία Ολυμπία»σε κεντρικά και τοπικά ΜΜΕ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος