FOLLOW US: facebook twitter

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για χάρη των παιδιών!: Πρότυπη παιδική χαρά στο Επιτάλιο από το Σύλλογο γονέων του δημοτικού σχολείου της Τ.Κ

Ημερομηνία: 01-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”99414″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Επιταλίου με πρωτεργάτη του τον μάχιμο πρόεδρο, Ηλία Χατζηγεωργίου, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους Συλλόγους γονέων της χώρας.

Θέλοντας να προσφέρουν στους μαθητές έναν ασφαλές χώρο παιχνιδιού, αναψυχής και δημιουργικής απασχόλησης έβαλαν στόχο να δημιουργήσουν από το μηδέν μια πρότυπη παιδική χαρά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Το όραμα που έγινε πράξη

Έβαλαν τα δυνατά τους, κινητοποιήθηκαν, οργάνωσαν έρανο, δράσεις συγκέντρωσης χρημάτων και κάπως έτσι η πρότυπη παιδική χαρά «Παιδόκοσμος Επιταλίου» επιτέλους έγινε πράξη!

Έχοντας ως φιλοσοφία τους της φράση «Το μόνο χρέος που έχουμε είναι απέναντι στα όνειρα των παιδιών μας» απέδειξαν με όλες τους τις δυνάμεις ότι όταν υπάρχει διάθεση για προσφορά, γενναιοδωρία και αγάπη, πολλά μπορούν να γίνουν. Η διαδικασία διήρκησε αρκετό καιρό και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αφιέρωσαν πολύτιμο προσωπικό χρόνο για να πετύχουν το στόχος τους.

Στη διαδρομή αυτή, πολλοί στήριξαν το εγχείρημα συμβάλλοντας οικονομικά στην επιτυχία του και πλέον, το Επιτάλιο διαθέτει ένα χώρο στολίδι για τα μικρά παιδιά.

Infokids.gr

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται και υπαίθριες δραστηριότητες[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot