FOLLOW US: facebook twitter

“Πρώτη” στην Ηλεία, πρώτη και στην Φαρμακευτική Πατρών!

Ημερομηνία: 26-07-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Έκτακτο, Νέα

Η Δανάη Τσάκωνα του 4ου ΓΕΛ Πύργου μιλά στην «Πρωινή»

Γράφει η Κική Κολοβέρου


Πέτυχε ψηλά και τα κατάφερε, η Δανάη Τσάκωνα του 4ου ΓΕΛ Πύργου, που όχι μόνο συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στις πανελλαδικές εξετάσεις και ήταν πρώτη σε όλη την Ηλεία αλλά πέρασε και στην πρώτη της επιλογή που ήταν η Φαρμακευτική Πατρών και μάλιστα πρώτη στη σχολή της απ’ όλη την Ελλάδα!

Η Δανάη, είχε καταφέρει το απόλυτο είκοσι-20- στην Φυσική, το μάθημα που είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων πανελλαδικά για την δυσκολία των ερωτημάτων του στις φετινές εξετάσεις ενώ είχε αγγίξει σχεδόν το μέγιστο βαθμό στην Βιολογία (19,9) και την Χημεία (19,8) αλλά και 17,6 στην κατά γενική ομολογία δύσκολη Έκθεση.

Η Δανάη Τσάκωνα, η πρώτη των πρώτων στην Ηλεία και η πρώτη πλέον και στην Φαρμακευτική Πατρών, από χθες πλέει σε πελάγη ευτυχίας. “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς πέρασα στην 1η μου επιλογή που ήταν η Φαρμακευτική στην Πάτρα και μάλιστα πέρασα πρώτη στη σχολή μου. Ήταν αυτό το οποίο ήθελα από την αρχή και αυτή τη στιγμή ονειρεύομαι να ασχοληθώ με το κομμάτι της έρευνας” μας είπε και εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε καλές σπουδές και να συνεχίσει να διαπρέπει σε όλους τους τομείς της ζωής της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot