FOLLOW US: facebook twitter

Πρωταθλητής στην Κ14 ο Ηλειακός Λεχαινών

Ημερομηνία: 04-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός Λεχαινών αναδείχτηκε πρωταθλητής Ηλείας στην ηλικιακή κατηγορία Κ14 και την Κυριακή έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι με τη Δάφνη Ανδραβίδας, το οποίο κέρδισε χωρίς να υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς, αφού είχε ήδη εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο. Οι μικροί «γαλάζιοι καβαλάρηδες», υπό την καθοδήγηση του προπονητή Ανδρέα Σελεβέντη, τερμάτισαν πρώτοι μεταξύ 9 ομάδων και για πρώτη φορά στην ιστορία τους στέφθηκαν πρωταθλητές σε πρωτάθλημα υποδομής της ΕΠΣΗ. Μια μεγάλη επιτυχία για τον Ηλειακό, που δουλεύει πολύ καλά στις ακαδημίες και τα αποτελέσματα το δείχνουν.

Ο Ανδρέας Σελεβέντης, απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α., προπονητής των τμημάτων υποδομής του Ηλειακού, ανέφερε για την επιτυχία της Κ14: «Αυτή η παρέα που ξεκίνησε πέρσι τον Σεπτέμβρη μάς χάρισε απίστευτες στιγμές κατά την πορεία της! Η προσπάθεια, η αγωνιστικότητα, το πάθος, το άριστο ήθος, η συνεχής δουλειά αλλά προπάντων η έννοια της ομάδας απέφερε καρπούς! Ευχαριστούμε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας, γονείς και φίλους της Ακαδημίας Ηλειακός Λεχαινών και ευχόμαστε αυτό το γεγονός να αποτελέσει σημείο έναρξης να έρθουν κι άλλα παιδιά στο γήπεδο».

Ο Ηλειακός αύριο, Τετάρτη, στις 7.30μ.μ., στο γήπεδο Λεχαινών, έχει προγραμματίσει φιέστα, όπου θα γίνει η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή Κ14 από την ΕΠΣΗ και καλεί τους φιλάθλους να παραβρεθούν και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ14.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot