FOLLOW US: facebook twitter

Η πρόταση της παράταξης «Πύργος-Έργο Πολιτών» στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για το τμήμα Μουσειολογίας

Ημερομηνία: 18-02-2021 | Συντάκτης:

Στην εκρηκτική (και καθόλου τιμητική ) Συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου που έγινε προχτές Τετάρτη 17/2/2021 η παράταξη ‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ και ο επικεφαλής της Αντώνης Καράμπελας, σε σχέση με το πλαίσιο των κινητοποιήσεων και αντιδράσεων για την διαφαινόμενη μεταφορά του Πανεπιστημιακού Τμήματος Μουσειολογίας Πύργου στην Πάτρα κατέθεσαν τρείς συγκεκριμένες προτάσεις .

Ειδικότερα:

  • Την συλλογή υπογραφών δημοτών του Δήμου σε ένα κείμενο που θα αποδίδει τις μεγάλες ευθύνες των πρυτανικών αρχών και του Υπουργείου Παιδείας, με ότι αυτό συνεπάγεται, στην περίπτωση που γίνει πραγματικότητα η μεταφορά του τμήματος.
  • Την διαμαρτυρία των δημοτικών συμβουλίων των δύο δήμων, Πύργου και Ήλιδας με την συμμετοχή και άλλων φορέων στην Πρυτανεία στην έδρα της στην Πάτρα.
  • Την υποβολή των παραιτήσεων όλων των δημοτικών συμβούλων του δήμου Πύργου στον Δήμαρχο, στην περίπτωση που η κυβέρνηση υλοποιήσει τον σχεδιασμό της για την μεταφορά του τμήματος Μουσειολογίας στην Πάτρα και την μη έναρξη λειτουργίας του τμήματος ΤΕΦΑΑ στον Πύργο την τρέχουσα ακαδημαϊκή περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος