FOLLOW US: facebook twitter

Πρόταση Μενδώνη για επαναλειτουργία των αρχαιολογικών χώρων στις 18 Μαΐου

Ημερομηνία: 02-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”106816″ img_size=”full”][vc_column_text]Το Σχέδιο επανεκκίνησης επεξεργάστηκαν σε σύσκεψη το ΥΠΠΟ και η Επιτροπή Δημόσιας Υγείας για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν

Στις 18 Μαΐου πρότεινε η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη την επαναλειτουργία όλων των αρχαιολογικών χώρων, με θερινό ωράριο, ως το πρώτο βήμα για να επαναλειτουργήσουν όλες οι πολιτιστικές υποδομές, τηρουμένων βεβαίως όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας για την μη διασπορά του κορονοϊού.

Η κ. Μενδώνη έθεσε συγκεκριμένα ερωτήματα σχετικά με τα μέτρα προστασίας και τις προδιαγραφές ασφαλείας που θα πρέπει να τηρούνται για την προστασία των εργαζομένων, των επισκεπτών και του κοινού στις πολιτιστικές υποδομές και εκδηλώσεις. Έκανε ειδική αναφορά στη διοργάνωση των φεστιβάλ, στις παραστάσεις και στις προαπαιτούμενες πρόβες των ποικίλων καλλιτεχνικών σχημάτων (θεάτρου, χορού, μουσικής κ.λ.π.), στις κινηματογραφικές παραγωγές. Η απάντηση των ειδικών αναμένεται αφού μελετήσουν τα δεδομένα τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Τότε θα ανακοινωθούν και τα συγκεκριμένα μέτρα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot