FOLLOW US: facebook twitter

Πρόταση για ηλεκτρικά οχήματα στον δήμο Πηνειού

Ημερομηνία: 12-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Μέσω χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Εννέα ηλεκτρικά οχήματα αποφάσισε να προμηθευτεί ο δήμος Πηνειού, προκειμένου να καλύψει τις υπηρεσιακές του ανάγκες χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον. Όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Παναγούλιας κατά τη διάρκειά της εισήγησής του σε πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η πρόταση θα υποβληθεί για χρηματοδότηση στις «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους» του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Η προτεινόμενη πράξη περιλαμβάνει την προμήθεια εννιά ηλεκτρικών οχημάτων για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου και πέντε σημείων φόρτισης. Συγκεκριμένα ο Δήμος θα προμηθευθεί ένα ηλεκτρικό ανατρεπόμενο όχημα, ένα ηλεκτρικό αποφρακτικό όχημα, ένα ηλεκτρικό αστικό λεωφορείο, ένα ηλεκτρικό μικρό pick-up με ανατροπή, δύο ηλεκτρικά VAN με εξοπλισμό κινητού συνεργείου, δύο  ηλεκτρικά οχήματα έως 8 ατόμων και ένα (1) ηλεκτρικό επιβατηγό.

Επιπρόσθετα, στο Τεχνικό Δελτίο Πράξης θα περιλαμβάνεται η χρηματοδότηση της οριζόντιας επικουρικής πράξης για τις Υπηρεσίες Συμβούλου ύψους 5.000,00 € πλέον ΦΠΑ, που θα αφορά στη σύνταξη και προετοιμασία φακέλου υποβολής αίτησης χρηματοδότησης του Δικαιούχου στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος