FOLLOW US: facebook twitter

Πρόταση Δημάρχου Πύργου να ανακηρυχθεί επίτιμη δημότης η κα. Ρουμπίνη Αλεξοπούλου

Ημερομηνία: 01-08-2023 | Συντάκτης:

 Δημόσια ανακοίνωση-πρόταση να ανακηρυχθεί επίτιμη δημότης του Δήμου Πύργου, η Ρουμπίνη Αλεξοπούλου έκανε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος στην εκδήλωση προς τιμήν της που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου.

Η κα. Ρουμπίνη Αλεξοπούλου, σύζυγος του μέγα δωρητή Ιωάννη Αλεξίου Αλεξόπουλου ήταν το τιμώμενο πρόσωπο σε μια εκδήλωση όπου το μεγαλείο της ψυχής περίσσευε. Ο εκλιπών σύζυγός της και η ίδια, ακολουθώντας την επιθυμία του, δώρισαν το σημαντικό ποσό των 600.000 ευρώ για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Πύργου.

Ο κ. Αντωνακόπουλος, προσκεκλημένος στην εκδήλωση, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει, να συνομιλήσει και να ευχαριστήσει την κα. Αλεξοπούλου για την θεάρεστη αυτή πράξη της. Ανακοίνωσε παρουσία όλων των παρευρισκόμενων την πρότασή του, που θα εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, τονίζοντας πως: «Όποια και να είναι η οικονομική κατάσταση μιας χώρας τέτοιες δωρεές είναι πάντα σημαντικές και πρέπει να τιμούμε αυτά τα πρόσωπα. Την καλή πράξη πρέπει να την προβάλλουμε!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot