FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 9 Μαρτίου

Ημερομηνία: 09-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Έντεχνη/λαϊκή βραδιά στο «Sherlock Roof Bar»

Αυτό το Σάββατο 9 Μαρτίου μετά τις 22.00 μια έντεχνη λαϊκή βραδιά σας έχει ετοιμάσει τo «Sherlock roof bar» στην Κεντρική πλατεία Πύργου. Με τον Κωνσταντίνο Γιαννάτο, την Βασιλική Τσαμπά και τον Ανδρέα Παπαπετρόπουλο η βραδιά αναμένεται καταπληκτική. Με πολύ τραγούδι, χορό και κέφι κανένας δεν θα ήθελε να λείψει!! Μην το χάσετε λοιπόν!

Ο «Saske» live στο «Mokai»

O Saske, ο εικοσάχρονος εναλλακτικός σταρ του ελληνικού hip-hop με τις εκατομμύρια προβολές στο YouTube έρχεται αυτό το Σάββατο 9 Μαρτίου στο «Mokai Club» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας περιμένει για μια μοναδική χιπ-χοπ βραδιά με πολύ μουσική και ανεβασμένη διάθεση. Εσείς θα λείπετε;

Ζωντανή μουσική στο «Αμάλθεια grill»

Σε μια βραδιά με έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 9 Μαρτίου στο «Αμάλθεια grill» στην Αμαλιάδα. Μαζί σας θα είναι ο Χρήστος Πυλαρινός και η Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

Masque Party στο «My Friend

Στο αγαπημένο σας «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στην Γαστούνη αυτό το Σάββατο 9 Μαρτιου ο dj Paul ανεβαίνει στα decks και σας προσκαλεί να ντυθείτε ότι επιθυμείτε για ένα ξέφρενο πάρτι. Βάλτε λοιπόν τη στολή σας, τη μάσκα σας και παπούτσια άνετα για χορό και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά.

Kallahan & Iro’s masque party στο «Sherlock»

Αυτό ο Σάββατο 9 Μαρτίου από τις 8 μ.μ. ο όροφος του «Sherlock all day bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου φιλοξενεί το πιο ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι. Βάλτε φαντασία. Το dress code επιβάλλει ήρωες από μιούζικαλ, σούπερ ήρωες, ό,τι πιο κουλό περάσει απ’ το μυαλό σας ή απλώς ξεκούραστα πόδια για χορό. Στα decks οι αγαπημένοι djs Ηρώ Ρήγα και Πάνος Καραχάλιος. Μην το χάσετε.

Masque Party στο «Bardoo»

Οι απόκριες ήρθαν καιρός να χορέψετε, να διασκεδάσετε, να μεταμφιεστείτε και να απολαύσετε ένα ακόμα αποκριάτικο πάρτι στο αγαπημένο σας «Bardoo» στην Αμαλιάδα. Το θέμα της βραδιάς είναι ο αυτοσχεδιασμός και σας προκαλούν να βάλετε φαντασία. Η πιο ευφάνταστη εμφάνιση θα κερδίσει μια φιάλη ποτού. Σας περιμένουν για μια μοναδική βραδιά. Μην το χάσετε.

Masque Party στο «Kingdom»

Aυτό το Σάββατο 9 Μαρτίου το «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα σας περιμένει για ένα μοναδικό μασκέ πάρτι. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη μουσική, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις. Σας περιμένουν για να εκτονωθείτε, να εκφραστείτε και να χορέψετε! Μαζί σας θα είναι και ο dj Tasos Gavriliadis. Μην το χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot