FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 7 Μαρτίου

Ημερομηνία: 07-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

«Trap shake» στο «Street 17»

Αυτό το Σάββατο 7 Μαρτίου μια τραπ βραδιά σας περιμένει στο «Street 17 café-bar» στην Αμαλιάδα. Μαζί σας θα είναι και ο dj John Bousoutis για να σας ανεβάσει το κέφι επιλέγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, άτομα στη σκηνή και εσωτερικός χώρος

Το «Λαϊκό Δίφωνο» live «Στου Βαγγέλη»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από το «Λαϊκό Δίφωνο» οι οποίοι σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνοντας το φαγητό σας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο

Γεύση μετά μουσικής στο «Εν Λευκώ»

Οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο συνεχίζονται και αυτό το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου. Μια μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας κάθε Σαββατόβραδο ζωντανή μουσική από τους Νότα, Δημήτρη και Μπάμπη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Ζωντανή Μουσική στο «Όπως Παλιά»

Κάθε Σάββατο η χασαποταβέρνα «Όπως Παλιά» που βρίσκεται Καταραχίου 26 στον Πύργο σας προσκαλεί μετά τις 10:00μ.μ. με ζωντανή μουσική και σας περιμένει για να απολαύσετε το φαγητό σας ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

Saturday Night στο «Fuego»

Μια ακόμα χειμερινή σεζόν και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Classic Saturday Night στο «Mercado»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου σας περιμένουν στο αγαπημένο σας στέκι, το «Mercado Bar» στον Πύργο και σας περιμένουν για να σας ξεσηκώσουν με αγαπημένα τραγούδια σε μια μοναδική βραδιά. Εσείς θα λείπετε;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος