FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 6 Ιουλίου

Ημερομηνία: 06-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Bass Delight & MC Yinka στο «Agora»

Ένα εξαιρετικά ανεβαστικό dj/mc show με τους Bass Delight και MC Yinka σας περιμένει στο Κατάκολο. Η εμβληματική φυσιογνωμία της underground αθηναϊκής σκηνής, τραγουδιστής των Imam Baildi κι όχι μόνο, ράπερ, drum ‘n’ bass MC, μουσικός, παραγωγός αλλά και DJ, ακόμα και… ηθοποιός, με μεγάλη προσωπική διαδρομή και πολλές συνεργασίες Μc Yinka και ο πρωτοπόρος κι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους dj’s του είδους στην Ελλάδα Dimitris Bass Delight, εμφανίζονται το Σάββατο 6 Ιουλίου στις 10:30μ.μ., στον Πολυχώρο «Agora».

Το «Λαϊκό Δίφωνο» live «Στου Βαγγέλη»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 6 Ιουλίου «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από το «Λαϊκό Δίφωνο» οι οποίοι σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνοντας το φαγητό σας.

Tropic Saturdays στο «Thalassa»

Κάθε Σάββατο το «Thalassa beach-bar» στην Κουρούτα σας περιμένει για να διασκεδάσετε μαζί για ακόμη ένα καλοκαίρι όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Εσείς πάρτε την παρέα σας, την πιο τρελή διάθεση και χαμόγελο και σας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά μαζί με τον dj Vassili Naoumi.

Summer Fiesta στο «Cotton»

Αυτό το καλοκαίρι δεν μοιάζει με κανένα άλλο στο «Cotton Club» στον Άγιο Ηλία καθώς κάθε Σαββατόβραδο σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με τις καλύτερες επιτυχίες. Στα decks o dj Nikos Marinopoulos.

White Night στο «White Island»

Σε μια «λευκή νύχτα» σας προσκαλεί αυτό το Σάββατο 6 Ιουλίου το «White Island Summer Club» στην παραλία Κουρούτας. Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό σόου με πυροτεχνήματα. Το dress code που έχει οριστεί για το πάρτι είναι τα λευκά ρούχα. Μαζί σας θα είναι ο αγαπημένος dj Tasos Gavriliadis ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τα καλύτερα.

Saturday Night στο «Jo Club»

Παγωμένα Cocktails από έμπειρους mixologists, μουσικές αλλά και dance parties, αποτελούν την ιδανική έξοδο κάθε Σάββατο βράδυ στο «Jo Club» στην παραλία Νεοχωρίου Κυλλήνης.

Summer Spirit στο «Althea apartments»

Αυτό το Σάββατο 6 Ιουλίου το «Althea apartments» στο Κατάκολο σας προσκαλεί στο ανακαινισμένο μπαρ «Αlthea balcony». Σας περιμένουν να δοκιμάσετε τα κοκτέιλς, ποτά, κρύα ροφήματα, πλατό αλλαντικών, με θέα τη θάλασσα στο σούρουπο του Κατακόλου. Μην το χάσετε.

Saturday Night στο «Liquid»

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης, για την αισθητική του χώρου αλλά και για τα μοναδικά events που διοργανώνει. Το έχετε συνδέσει με μερικές από τις καλύτερες καλοκαιρινές βραδιές όπως και με τη διασκέδαση σας. Ο λόγος για το «Liquid Club» στην Κρέστενα, που είναι και φέτος κοντά σας για να σας χαρίσει ξεχωριστές στιγμές. Σας περιμένουν κάθε Σάββατο για να σας ανεβάσουν την διάθεση με τις καλύτερες μουσικές επιλογές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος