FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 6 Απριλίου

Ημερομηνία: 06-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Latin Birthday Party στο «Block 365»

Αυτό το Σάββατο 6 Απριλίου μια μοναδική βραδιά Latin σας περιμένει στο «Block 365» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας για να γιορτάσετε τα 6 χρόνια λειτουργίας της Bailo Dance Academy με πάρα πολύ χορό. Θα είναι ένα πάρτι γεμάτο κέφι και ρυθμό με πρωταγωνιστές όπως πάντα τους μαθητές και χοροδιδασκάλους της σχολής για να γεμίσουν την χορευτική πίστα. Εκεί θα βρίσκονται ο Διονύσης και η Αλεξάνδρα για να μεταδώσουν το καταπληκτικό κλίμα της σχολής μέσα από τα γνωστά «animation». Ελάτε να χορέψετε σε latin και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την «Bailo Dance Academy». On decks οι djs Efstathios Byou και Teo Tsaparas. Σας περιμένουν.

Ο «Mad Clip» στο «Mokai»

Ο «Mad Clip» είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση της ελληνικής rap σκηνής και έρχεται λοιπόν αυτό το Σάββατο 6 Απριλίου στο «Mokai Club» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσει με τα πιο «δυνατά» κομμάτια. Ετοιμαστείτε για ένα ξεχωριστό πάρτι που θα σας ανεβάσει την διάθεση σε μια μοναδική rap βραδιά. Μην το χάσετε.

The Grande College Party στο «Kingdom»

Αυτό το Σάββατο 6 Απριλίου σε ένα πάρτι… πειρασμό σας προσκαλεί το «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα αφού το «The College Stylez», μαζί με το «Insomnia Party», ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας περιμένουν όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά! Την απογείωση αναλαμβάνει ο κορυφαίος dj Tasos Gavriliadis.

Ζωντανή μουσική στο «Αμάλθεια grill»

Σε μια βραδιά με έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα σας προσκαλούν αυτό το Σάββατο 6 Απριλίου στο «Αμάλθεια grill» στην Αμαλιάδα. Μαζί σας θα είναι ο Χρήστος Πυλαρινός και η Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

Classic Saturday Night στο «Mercado»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου επέστρεψαν στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσουν για ακόμα μια χρονιά διάφοροι djs με τις μουσικές τους επιλογές. Σας περιμένουν λοιπόν αυτό το Σάββατο 6 Απριλίου για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Εσείς θα λείπετε;

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Οι αμαρτίες ξεκίνησαν στο αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας και σας υπόσχονται αυτό το Σάββατο 6 Απριλίου ένα μοναδικό πάρτι με πολύ χορό, τραγούδι και ανεβασμένη διάθεση. Γι’ αυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Tag Saturdays στο «VD Night Club»

Κάθε Σάββατο το «VD Night Club» στην Αμαλιάδα σας προκαλεί να βγάλετε το καλύτερο instastory και να το ανεβάσετε κάνοντας tag το μαγαζί. Το καλύτερο story κερδίζει μια φιάλη για εσάς και την παρέα σας. Μαζί σας στα decks θα είναι και ο dj Vasilis Naoumis.

Ζωντανή μουσική στο «Εν Λευκώ»

Αυτό το Σάββατο 6 Απριλίου οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο συνεχίζονται και σας προσκαλούν στον ανανεωμένο τους χώρο καθώς σας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων που συνδυάζουν διαχρονικές κλασικές συνταγές και νέες δημιουργικές συνταγές με τοπικά προϊόντα καθώς και γνήσιες σπιτικές συνταγές, μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας που σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας κάθε Σαββατόβραδο ζωντανή μουσική. Μαζί σας θα είναι και ο Δημήτρης με τον Μπάμπη για να σας κρατήσουν συντροφιά καθώς απολαμβάνετε το φαγητό σας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot