FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 3 Νοεμβρίου

Ημερομηνία: 03-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Λαϊκή βραδιά στο «Pallas café-bar»

Αυτό το Σάββατο 3 Νοεμβρίου είστε καλεσμένοι μαζί με την ομάδα του Ηλειακού Λεχαινών σε μια μοναδική λαϊκή βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στο «Pallas café-bar» στα Λεχαινά! Σας περιμένουν με πολύ κέφι, χορό και διασκέδαση…Μην το χάσετε.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Οι αμαρτίες ξεκίνησαν στο αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας και σας υπόσχονται αυτό το Σάββατο 3 Νοεμβρίου ένα μοναδικό πάρτι με πολύ χορό, τραγούδι και ανεβασμένη διάθεση. Γι’ αυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Η dj Dori Blue στο «Retro»

Αυτό το Σάββατο 3 Νοεμβρίου το «Retro-cafe», στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας περιμένει σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, πολύ χορό και τραγούδι. Μαζί σας στις μουσικές επιλογές η αγαπημένη dj Dori Blue. Σας περιμένει.

«Central Saturdays» στο «Central»

Το αγαπημένο σας πάρτι επέστρεψε και σας περιμένει αυτό το Σάββατο 3 Νοεμβρίου σε μια άκρως ελληνική βραδιά στο «Central Cafe Bar» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας για ένα μοναδικό «Golden Greek Μπάχαλο» πάρτι. Εσείς θα λείπετε;

The Grande College Party στο «Kingdom»

Αυτό το Σάββατο 3 Νοεμβρίου σε ένα πάρτι… πειρασμό σας προσκαλεί το «Kingdom Live Club» στην Αμαλιάδα αφού το «The College Stylez», μαζί με το «Insomnia Party», ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας περιμένουν όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά! Την απογείωση αναλαμβάνει ο κορυφαίος dj Tasos Gavriliadis.

Classic Saturday Night στο «Mercado Bar»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου επέστρεψαν στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσουν για ακόμα μια χρονιά διάφοροι djs με τις μουσικές τους επιλογές. Σας περιμένουν λοιπόν αυτό το Σάββατο 3 Νοεμβρίου για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Εσείς θα λείπετε;

Saturday Night στο «Fuego»

Μια ακόμα χειμερινή σεζόν και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 3 Νοεμβρίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.

Saturday Night στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο 3 Νοεμβρίου ένα ανατρεπτικό πάρτι της πόλης, σας περιμένει στο «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Μην το χάσετε.

Famous Saturdays στο «Deko»

Στα Σάββατα πάντα θα ψάχνεις όσα σου έλειψαν, τις αυθόρμητες στιγμές, τις αναμνήσεις που αγάπησες, τους ανθρώπους που έμαθες να μοιράζεσαι γι’ αυτό και κάθε Σάββατο το «Deko café-bar» στην Αμαλιάδα σας προσκαλεί να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης, που δεν έχει προηγούμενο και σας υπόσχονται να σας ανεβάσουν το κέφι με επιτυχίες του παρελθόντος. Μαζί σας αυτό το Σάββατο 3 Νοεμβρίου θα βρίσκεται και ο Γιώργος Μανίκας. Στα decks οι djs Giorgos Bousoutis και Alex Psi.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος