FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 27 Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 27-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Grand Opening στο «Kingdom»

Το αγαπημένο σας πάρτι επιστρέφει για 2η συνεχομένη χρονιά στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα για να σας χαρίσει και φέτος μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Σας περιμένουν αυτό το Σάββατο 27 Οκτωβρίου σε μια μοναδική βραδιά. Μαζί σας θα είναι ο dj Tasos Gavriliadis.

«Sugar Drops» στο «Mokai Club»

Αυτό το Σάββατο 27 Οκτωβρίου το «Sugar Drops», ένα νέο ανατρεπτικό πάρτι της πόλης, σας περιμένει στο «Mokai Club» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Μην το χάσετε.

JazznBlues στο «RetroCafé»

Αυτό το Σάββατο 27 Οκτωβρίου ο γνωστός μουσικός παραγωγός κ. Τάσος Κοροντζής θα βρίσκεται στο «Retro-Café» στην Αμαλιάδα μαζί με την dj Dori Blue, λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ για να σας προσφέρουν μία αξέχαστη βραδιά σε Jazz και Blues κύματα. Εσείς θα λείπετε;

Ελληνική βραδιά στο «Pallas café-bar»

Αυτό το Σάββατο 27 Οκτωβρίου είστε καλεσμένοι μαζί με τη Β+Γ’ Λυκείου Λεχαινών σε μια μοναδική ελληνική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στο «Pallas café-bar» στα Λεχαινά! Σας περιμένουν με πολύ κέφι, χορό και διασκέδαση…Στα decks θα βρίσκεται ο dj Δημήτρης Κάτσαρης. Εσείς θα λείπετε;

O dj Dino Mfu στο «Factory»

Ο γνωστός παραγωγός και dj Dino Mfu έρχεται αυτό το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στο «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη και μεταμορφώνει τη νύχτα σε ονειρική, προετοιμάζοντας τις αισθήσεις με μουσική, χορό και διασκέδαση. Μην το χάσετε.

Classic Saturday Night στο «Mercado Bar»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου επέστρεψαν στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσουν για ακόμα μια χρονιά διάφοροι djs με τις μουσικές τους επιλογές. Σας περιμένουν λοιπόν αυτό το Σάββατο 27 Οκτωβρίου για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Εσείς θα λείπετε;

Saturday Night στο «Fuego»

Μια ακόμα χειμερινή σεζόν αρχίζει και το «Fuego Bar By Antonis» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 27 Οκτωβρίου για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη μουσική και πολλές εκπλήξεις. Μην λείψει κανείς.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Οι αμαρτίες ξεκίνησαν στο αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας και σας υπόσχονται αυτό το Σάββατο 27 Οκτωβρίου ένα μοναδικό πάρτι με πολύ χορό, τραγούδι και ανεβασμένη διάθεση. Γι’ αυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot