FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 25 Μαΐου

Ημερομηνία: 25-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Οι «Banda Morena» στον «Ακροβάτη»

Ήρθε η ώρα για την πολυαναμενόμενη πρώτη εμφάνιση των «Banda Morena»! Η μπάντα που φαίνεται ότι θα κλέψει τις καρδιές μας, συστήνεται στο κοινό της περιοχής και παρουσιάζει το καλοκαιρινό της πρόγραμμα, αυτό το Σάββατο 25 Μαΐου, στις 10:30 το βράδυ στον «Ακροβάτη» στην κεντρική πλατεία Πύργου. H βραδιά έχει διπλό εορταστικό χαρακτήρα, μιας και ο «Ακροβάτης» συμπληρώνει 1 χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει με αυτό το μεγάλο πάρτυ. Μην το χάσετε.

O «Light» live στο «Mokai»

Ο Χρήστος Ιωαννίδης ή αλλιώς «Light» είναι από τους πιο ταλαντούχους και επιτυχημένους Έλληνες ράπερ και έρχεται αυτό το Σάββατο 25 Μαΐου στο «Mokai Club» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας περιμένει για να σας ανεβάσει την διάθεση με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Μην το χάσετε.

Οι Νίκος Μπουσδούκος και Θοδωρής Λεμποτέσης live στο «Pallas»

Αυτό το Σάββατο 25 Μαΐου μια βραδιά αφιερωμένη στο ελληνικό και ξένο ροκ σας περιμένει στο «Pallas café-bar» στα Λεχαινά. Μαζί σας θα είναι οι Νίκος Μπουσδούκος και Θοδωρής Λεμποτέσης. Εσείς θα λείπετε;

Closing Party στο «Bardoo»

Με πάταγο θα σας αποχαιρετήσει και την φετινή σεζόν το «Bardoo» στην Αμαλιάδα μιας και αυτό το Σάββατο 25 Μαΐου στο μεγάλο Closing Party σας ετοιμάζουν μια βραδιά με αρκετές guest εμφανίσεις και 3 dj οι οποίοι θα σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες για όλα τα γούστα. Bardoo lovers δεν πρέπει να το χάσετε!

O «Heavy Pins» στο «Factory»

Αυτό το Σάββατο 25 Μαΐου το «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη σας παρουσιάζει τον «Heavy Pins» ο οποίος ετοιμάζεται να δώσει άλλη διάσταση στην βραδιά σας.  Ο γνωστός παραγωγός και dj έχει καταφέρει να ξεσηκώνει το κοινό οποιουδήποτε χώρου σε tech hοuse ήχους. Εσείς θα λείπετε;

Classic Saturday Night στο «Mercado»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου συνεχίζονται στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσουν σε χορό. Εσείς θα λείπετε;

«Mad City» the party στο «Kingdom»

Ένα νέο πάρτι ήρθε και σας περιμένει αυτό το Σάββατο 25 Μαΐου στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη μουσική, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις. Σας περιμένουν για να εκτονωθείτε, να εκφραστείτε και να χορέψετε! Μην το χάσετε.

Tag Saturdays στο «VD Night Club»

Κάθε Σάββατο το «VD Night Club» στην Αμαλιάδα σας προκαλεί να βγάλετε το καλύτερο instastory και να το ανεβάσετε κάνοντας tag το μαγαζί. Το καλύτερο story κερδίζει μια φιάλη για εσάς και την παρέα σας. Μαζί σας στα decks θα είναι και ο dj Vasilis Naoumis.

Γεύση μετά μουσικής στο «Εν Λευκώ»

Οι μουσικές διαδρομές στο «Εν Λευκώ» στον Πύργο συνεχίζονται και αυτό το Σάββατο 25 Μαΐου. Μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων που συνδυάζουν διαχρονικές κλασικές και νέες δημιουργικές συνταγές με τοπικά προϊόντα, καθώς και γνήσιες σπιτικές συνταγές μαγειρευτών φαγητών αλλά και της ώρας σας περιμένουν να τις γευτείτε απολαμβάνοντας κάθε Σαββατόβραδο ζωντανή μουσική. Μαζί σας θα είναι και ο Δημήτρης με τον Μπάμπη για να σας κρατήσουν συντροφιά καθώς απολαμβάνετε το φαγητό σας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος