FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 16 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 16-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Super Dance Show-Κοπή πίτας στο «Destino»

Η «Bailo Dance Academy» σας περιμένει αυτό το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου σε ένα πάρτι διαφορετικό από τα άλλα, στο χώρο του «Destino café» στην Κουρούτα Αμαλιάδας. Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πολύ ωραίο χορευτικό σόου από τα τμήματα latin και oriental της σχολής καθώς και θα διεκδικήσουν πλούσια δώρα από τα 6 τυχερά φλουριά της πίτας τους. Για πρώτη φορά θα σας παρουσιάσουν και το πρώτο επαγγελματικό εφηβικό τμήμα της σχολής ηλικίας 13-16 ετών σε μια χορογραφία mix latin. Εκεί θα βρίσκονται ο Διονύσης και η Αλεξάνδρα για να μεταδώσουν το καταπληκτικό κλίμα της σχολής μέσα από τα γνωστά «animation». Σας περιμένουν.

Οι «Ντο Δίεση» live στο «Νηπιαγωγείο»

Το μουσικό συγκρότημα «Ντο Δίεση», του οποίου ερμηνεύτρια είναι η Πένυ Ραμαντάνη, παρουσιάζει την παράσταση η οποία έχει τον τίτλο του επερχόμενου άλμπουμ τους «Δεν φοβάμαι το αύριο» στο οποίο θα περιέχεται το νέο τους single «Χορεύω». Παρέα με τις κιθάρες, τις εναλλαγές στα όργανα, τους πειραματισμούς στους ήχους, την ζεστή, άμεση φωνή και παρουσία της Πένυς, την μοναδική ενέργεια και πάθος του Δημήτρη Νίτη, οι Ντο Δίεση δημιουργούν την ατμόσφαιρα για συναισθήματα, παρέα και ένωση που είναι και η αξία της μουσικής, με εργαλεία τα τραγούδια και τον ήχο τους. Σας περιμένουν λοιπόν αυτό το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στο «Νηπιαγωγείο» στον Πύργο.

O «Light» live στο «Mokai»

Ο Χρήστος Ιωαννίδης ή αλλιώς «Light» είναι από τους πιο ταλαντούχους και επιτυχημένους Έλληνες ράπερ και έρχεται αυτό το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στο «Mokai Club» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας περιμένει για να σας ανεβάσει την διάθεση με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Μην το χάσετε.

O N.O.E live στο «Deko»

Ο γνωστός ράπερ «N.O.E» έρχεται αυτό το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στο «Deko café-bar» στην Αμαλιάδα και σας περιμένει για μια μοναδική χιπ-χοπ βραδιά με πολύ μουσική και ανεβασμένη διάθεση. Εσείς θα λείπετε;

Ζωντανή μουσική στο «Αμάλθεια grill»

Κάθε Σάββατο το «Αμάλθεια grill» στην Αμαλιάδα σας περιμένει για να διασκεδάσετε με καλό φαγητό, εξυπηρέτηση, καλές τιμές, ζωντανή μουσική, ποτά και πολύ χορό. Υπόσχονται ότι θα απολαύσετε κάθε λεπτό του Σαββατόβραδού σας. Εσείς θα λείπετε;

«Mad City» the party στο «Kingdom»

Ένα νέο πάρτι ήρθε και σας περιμένει αυτό το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη μουσική, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις. Σας περιμένουν για να εκτονωθείτε, να εκφραστείτε και να χορέψετε! Μην το χάσετε.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Οι αμαρτίες ξεκίνησαν στο αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας και σας υπόσχονται αυτό το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου ένα μοναδικό πάρτι με πολύ χορό, τραγούδι και ανεβασμένη διάθεση. Γι’ αυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Classic Saturday Night στο «Mercado Bar»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου επέστρεψαν στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσουν για ακόμα μια χρονιά διάφοροι djs με τις μουσικές τους επιλογές. Σας περιμένουν λοιπόν αυτό το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Εσείς θα λείπετε;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος