FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 8 Μαρτίου

Ημερομηνία: 08-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Masque party στο «Melrose»

Απόψε, τελευταία εβδομάδα του τριωδίου το «Melrose Rock Bar» στον Πύργο σας προσκαλεί για να γιορτάσετε την είσοδο στην Σαρακοστή, αλλά και τα αρχαιά Διονύσια με το καθιερωμένο μασκέ πάρτι. Σας περιμένουν χωρίς περιορισμούς και θέματα  αφού ο καθένας επιλεγεί την αγαπημένη του αμφίεση. Ετοιμαστείτε για πολύ χορό. Μην το χάσετε!

Crossover Night στην «Παλαιά Αγορά»

Απόψε σας περιμένει διπλό «χτύπημα» αφού η «Παλαιά Αγορά» έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό dance show για όλες τις γυναίκες από τον Denny Deep Morena και άρωμα Βραζιλίας από την Olga Yuderkis. Μαζί σας θα είναι ο dj Xristos Tsiaousis ο οποίος θα σας ανεβάσει την διάθεση με όλες τις μεγάλες επιτυχίες.

Οι Hawk & Sapranov στο «Mokai»

O Hawk και ο Sapranov δυο από τους rappers των «Above The Hood» έρχονται απόψε στο «Mokai Club» στην κεντρική πλατεία Πύργου για να σας ανεβάσουν την διάθεση με τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Εσείς θα λείπετε;

Οι γυναίκες γιορτάζουν στο «Εν Λευκώ»

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το εστιατόριο «Εν λευκώ» στον Πύργο σας περιμένει απόψε για να γιορτάσετε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας μακριά από τα προβλήματα και την καθημερινότητα με καλή μουσική, φαγητό και ανεβασμένη διάθεση.

Oscar Night στο «Brera»

Απόψε το «Brera coffee & Wine bar» σας προσκαλεί σε μια βραδιά… για Όσκαρ καθώς οι καλύτερες 3 στολές κερδίζουν απίστευτα δώρα. Ετοιμαστείτε για πολύ χορό, ανεβασμένη διάθεση και τραγούδι. Μην το χάσετε.

Latin Masque Party από την «Χοροκίνηση» στο «Επαρχείον»

Απόψε σε ένα μοναδικό λάτιν μασκέ πάρτι σας προσκαλεί στο «Επαρχείον» η σχολή χορού «Χοροκίνηση» λίγο μετά τις 10:30 μ.μ. Ελάτε να χορέψετε σε ρυθμούς bachata, latin, salsa και όχι μόνο αφού σας περιμένει χορός, τραγούδια, διασκέδαση και χαμογελά με την πιο ξεχωριστή latinoπαρέα του Πύργου. Μην λείψει κανείς.

Live μουσική βραδιά… «Στου Βαγγέλη»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν απόψε «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από τον Νίκο Μάστορα και τον Μπάμπη Μουλά σας περιμένουν για να απολαύσετε το φαγητό σας ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια.

Ο Πάνος Βαβίλης live στο «Central»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει απόψε σε μια βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες στο «Central Cafe Bar» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας. Ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής ξέρει πολύ καλά πως να ανεβάζει το κέφι ερμηνεύοντας αγαπημένες γνωστές επιτυχίες και σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Μην λείψει κανείς.


Gigolo Night στο «Deko»

Σε μια βραδιά αφιερωμένη στην γυναίκα σας προσκαλούν απόψε στο «Deko café-bar»  στην Αμαλιάδα. Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό σόου με πολύ χορό και ανεβασμένη διάθεση. Επίσης οι γυναίκες ειδικά για την ημέρα μπορείτε να απολαύσετε 1+1 ποτό της επιθυμίας σας.

Carnival Party στο «Vandal»

Απόψε το «Vandal Project» σας περιμένει σε ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτι για μικρούς και μεγάλους. Ετοιμαστείτε για ατελείωτο χορό και ανεβασμένη διάθεση. Μαζί σας θα είναι οι djs Tasos Gavriliadis & Kostas Masouras. Μην λείψει κανείς.

Latin & Cocktail Women’s Night στο «My Friends»

Απόψε στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στην Γαστούνη γιορτάζουν τις γυναίκες και σας προσκαλούν σε μια βραδια latin & Cocktail καθώς σας περιμένουν ειδικές τιμές και νέες γεύσεις. Ετοιμαστείτε για πολύ χορό. Μαζί σας θα είναι και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Γαϊτανάκι».

O Selecta Piranhas συναντάει την Jammaroots στο «Retro»

Απόψε στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα θα έχετε την χαρά να απολαύσετε τον dj Selecta Piranhas μαζί με την μοναδική Sistah Jammaroots (φωνη) οι οποίοι θα έχουν ετοιμάσει για εσάς μια ρέγκε βραδιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος