FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 30 Αυγούστου

Ημερομηνία: 30-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Πάνος και η Άννα live στο «Gotham»

Με μια έντεχνη/ροκ μουσική βραδιά σας περιμένει απόψε το «Gotham Coffee, Drinks And Games» στον Πύργο αφού μαζί σας θα βρίσκονται οι Πάνος Χατζηλαζαρίδης και η Άννα Κακολύρη για να σας κρατήσουν συντροφιά σε ένα απολαυστικό live που κανένας δεν θα ήθελε να χάσει. Σας περιμένουν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Opening party στην «Παλαιά Αγορά»

Μια ακόμα χειμερινή σεζόν αρχίζει και η «Παλαιά Αγορά» σας προσκαλεί απόψε μετά τις 11:30μ.μ. σε μια μοναδική βραδιά για να σας ανεβάσει την διάθεση σε ξέφρενους ρυθμούς με τη καλύτερη ελληνική μουσική και πολλές εκπλήξεις σε μια επετειακή χρονιά ,αφού γιορτάζουν την 13η πρεμιέρα τους και σας περιμένουν ανανεωμένοι γεμάτοι ενέργεια, με διάθεση και χαμόγελο. Μαζί σας θα είναι και ο dj Xristos Tsiaousis. Μην λείψει κανείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Το «Λαϊκό Δίφωνο» live «Στου Βαγγέλη»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν απόψε «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από το «Λαϊκό Δίφωνο» οι οποίοι σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνοντας το φαγητό σας.

Ζωντανή Μουσική στο «Όπως Παλιά»

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η χασαποταβέρνα «Όπως Παλιά» που βρίσκεται Καταραχίου 26 στον Πύργο σας προσκαλεί μετά τις 10:00μ.μ. με ζωντανή μουσική από τους Αλέκο και Ηλία (κιθάρα – μπουζούκι) και σας περιμένει για να απολαύσετε το φαγητό σας ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια. Μην το χάσετε.

Rockn Roll στο «Retrocafé»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

Ελληνική βραδιά στο «Thalassa»

Απόψε το «Thalassa beach-bar» στην Κουρούτα υποδέχεται το νούμερο 1 ελληνικό πάρτι της Πάτρας Greca Notte απευθείας από το Navona Di Oggi. Guest dj o Giannis Fournomitis. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι!

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot