FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 23 Νοεμβρίου

Ημερομηνία: 23-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

«The College Stylez Party» στο «Mercado»

Απόψε το «The College Stylez», το Νo1 φοιτητικό πάρτι της πόλης, επιστρέφει και σας περιμένει όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά! Την απογείωση αναλαμβάνουν οι djs Tasos Gavriliadis και Kostas Masouras.

Schools Calling στο «Melrose»

Απόψε το 1ο Λύκειο Πύργου αναστατώνει το «Melrose Rock Bar» με ένα μοναδικό πάρτι. Δεν είναι ένας συνηθισμένος σχολικός χορός, είναι το School’s Calling και σας περιμένουν λίγο μετά τις 9 μ.μ για να σας παρασύρουν στον χορό μαζί με την μοναδική dj Iro Riga που θα βρίσκεται στα decks. Μην το χάσετε.

Bachata Friday Night στο «Bardoo»

Απόψε η «Bailo Dance Academy» αλλάζει στέκι και ύφος και μεταφέρονται για το επόμενο πάρτι τους στο αγαπημένο σας «Bardoo» στην Αμαλιάδα και σας προσκαλούν σε μια μοναδική βραδιά Bachata με καινούργια χορευτικά κομμάτια αλλά και δημιουργικά, πρωτότυπα, χειμωνιάτικα cocktails. Θα είναι ένα πάρτι γεμάτο κέφι και ρυθμό με πρωταγωνιστές όπως πάντα τους μαθητές και χοροδιδασκάλους της σχολής για να γεμίσουν την χορευτική πίστα. Εκεί θα βρίσκονται ο Διονύσης και η Αλεξάνδρα για να μεταδώσουν το καταπληκτικό κλίμα της σχολής μέσα από τα γνωστά «animation». Σας περιμένουν για να περάσετε μια ζεστή χορευτική χειμωνιάτικη βραδιά στο παλιό τους στέκι.

Χοροέκφραση Πάρτυ στο «Κλεψύδρα»

Απόψε η «Χοροέκφραση» σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό latin παρτι στο «Κλεψύδρα all day bar-restaurant» στη Κρέστενα. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 9 μ.μ. για να χορέψετε σε latin αλλά και ελληνικούς ρυθμούς. Μην το χάσετε.

Rockn Roll στο «Retrocafé»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friends Café-Cocktail Bar»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Get Mad στο «Deko»

Ένα εντυπωσιακό μείγμα pop και λαϊκού προκαλεί τα βράδια της νέας σεζόν στο «Deko café-bar» στην Αμαλιάδα. Σας περιμένουν σε μια νέα εκδοχή των events «Get Mad» με τον dj KAS να σας ανεβάζει την διάθεση Μαζί του θα είναι και οι djs John Bousoutis & Mike. Μην το χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος