FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 21-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Φοίβος Δεληβοριάς live στο «Bardoo»

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι μοναδικά και αξέχαστα στο «Bardoo» καθώς την εορταστική περίοδο θα «ανοίξει» ο ένας και μοναδικός Φοίβος Δεληβοριάς σε ένα ξεχωριστο live αποψε και opening act από τον αγαπητο Κωνσταντίνο Πετρόπουλο. Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του αναρωτιούνται αν είναι αληθινά τα όσα έζησαν έως τώρα και αφηγούνται ξανά την ιστορία τους από την αρχή! Ξανασυναντούν «Εκείνη», ξαναχορεύουν την «Μπόσα Νόβα του Ησαϊα», ξανακοιτιούνται στον «Καθρέφτη» και τον σπάνε, γίνονται «Αόρατοι Άνθρωποι» και περνούν από την «Όμορφη Πόρτα», πηδούν απ’ την «Ταράτσα», σκοτώνονται, ξανασηκώνονται και καταλήγουν στο γνωστό οικουμενικό motto: «Μένω στην Καλλιθέα-κι αγαπάω μια Κική-η ζωή μόνο έτσι είν’ ωραία»… Σας περιμένουν για μια μοναδική βραδιά.

Live μουσική βραδιά… «Στου Βαγγέλη»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν απόψε «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από τον Νίκο Μάστορα και τον Μπάμπη Μουλά σας περιμένουν για να απολαύσετε το φαγητό σας ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια.

«Face2Face» στο «Mercado bar»

Οι «Face2Face» βραδιές επέστρεψαν και οι djs Paulos Peskelidis και ο Nikos Panagoulias σας περιμένουν στα decks, στο «Mercado bar» για μια μοναδική βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι!

Ζωντανή μουσική στο «Corte Cafe Bar»

Σε μια βραδιά με έντεχνο, ποπ και λαϊκό πρόγραμμα σας προσκαλεί το «Corte Cafe Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου. Μαζι σας θα είναι οι: Χρηστος Πυλαρινός, Κώστας Χατζηιωαννίδης και Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένες επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

Christmas Latin Party από την «Αθλοκίνηση» στο «Retro»

Απόψε στο τελευταίο latin party της χρονιάς σας προσκαλεί η «Αθλοκίνηση» στο «Retro» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας. Σας περιμένουν να φέρετε όλοι εκτός από την καλή σας διάθεση και τα χαμόγελά σας ένα πολύ μικρό συμβολικό δωράκι! Τα μαζεύουν όλα στο μεγάλο σάκο του Αι Βασίλη και τα μοιράζεστε μεταξύ σας. Ετοιμαστείτε για μια υπέροχη βραδιά στον πιο ζεστό και φιλόξενο χώρο της Αμαλιάδας με πολλά χαμόγελα καθώς αποχαιρετάτε το 2018 και γίνεστε όπως πάντα η πιο όμορφη παρέα της πόλης.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

«Boycottage» στο «Factory»

Ένα νέο πάρτι που έρχεται για να ταράξει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης της Γαστούνης απόψε στο «Factory Espresso Bar». Οι συστάσεις είναι περιττές καθώς μαζί σας θα είναι ο dj Sakis Grillas. Μην το χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος